Cep telefonundan bedava Facebook !

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonundan bedava Facebook !
Merhaba arkadaşlar.. Bilenler vardır aranızda ama herkes bilsin herkes faydalansın diye paylaşıyım dedim... "www" yerine "0" (sıfır) yazınca cep telefonundan bedava girebiliosunuz..

Adres: 0.facebook.com

NOT : Resimler gözükmüyor bilginize :)

• Beğen
Tepkiler: bahadır_nusret, mahsun211, furkantel ve 5 diğerleri

ege970

ege970

Üye
profil dısına cıkarsanız kontor gitmeye baslar haberiniz olsun direk o.facebook.com yazın ve o sayfada takılın o kadar...

• Beğen
Tepkiler: bahadır_nusret

572001062009

Üye
Paylaşım işin teşekkürler...

merty24

merty24

Üye
wap da oluyor galiba

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
ben gncturkcelliyim acaba onun etkisimi gprs i kulandığım zaman 0.50krş gidiyor..sonra bütün gün kullanım tutarı 0..bedava oluyor istediğim yere giriyorum..

SAINT1

SAINT1

Üye
Genç tarifeliyim hertürlü beleş giriyorum o.facebook.com'dan eğer ücret alınacak bir kısma tıklarsan zaten uyarıyor.
Ayrıca üst tarafta turkcell ücretsiz bağlantı gibi bişey yazıyor.beleş yani bu sefer harbiden beleş olmuş.

knife130

Üye
bende hiç tl yoktu giriyodum tl'de gitmiyodu bende o.facebook.com'u face'in sitesinden öğrendim sonra 1-2 arkadaşada söyledim öbür günü kontörün varsa kontör alıyo dediler bende şimdi girmiyorum xD zaten resimleri göstermiyo

SAINT1

SAINT1

Üye
yok kontör gitmez ya ücretsiz diyor.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
yukarda turkcell tarafından ücretsiz gibi bişey yazıo zaten.. eğer yazmıosa kontör gidiodur :D ama bildiğim kadarıyla şuan 19 mayıs dolayısıyla temmuzun bilmem kaçına kadar bi internet kampanyası var.. girişte 50 krş 15mb kullanabiliosunuz.. :)

dj_emrah

dj_emrah

Üye
:ağlarım:yok ya bedava ama sresimler görünmüyor

OgulcanTurhanla

Üye
Arkadaşlar bununla ilgili konu açtım ama kimse ilgilenmedi..Birde buraya sorayım...
--------------
Dün akşam denedim ve başıma gelen sorunları yazayım ..Öncelikle hattan olmadığını belirtmek isterim aveada da vodafone'da da olmuyor.
Maxicep.com - Samsung D500 Bedava Facebook Sorunu.. Facebook'a giriyorum.Ayarlar tamam siteye giriyor..Facebookda GİRİŞ butonu gözükmüyor.Fakat üzerine gelince mavi çizgili içi boş kutu görünüyor...Ona basınca Facebook'a giriş yapmıyor..Acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz..
----------
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-d500-bedava-facebook-sorunu-353846.html

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bununla ilgili konu açtım ama kimse ilgilenmedi..Birde buraya sorayım...
--------------
Dün akşam denedim ve başıma gelen sorunları yazayım ..Öncelikle hattan olmadığını belirtmek isterim aveada da vodafone'da da olmuyor.
Maxicep.com - Samsung D500 Bedava Facebook Sorunu.. Facebook'a giriyorum.Ayarlar tamam siteye giriyor..Facebookda GİRİŞ butonu gözükmüyor.Fakat üzerine gelince mavi çizgili içi boş kutu görünüyor...Ona basınca Facebook'a giriş yapmıyor..Acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz..
----------
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-d500-bedava-facebook-sorunu-353846.html

cevap vermiştim arkadaşım yanlış hatırlamıosam.. eğer bedava facede olduğunu düşünüosan paralı gir.. hatırla de.. normalde girsen bedavada girsen otomatik olarak açılıo profilin..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
ne zamana kadar gecerlı bu kampanya

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
ne zamana kadar gecerlı bu kampanya

0.facebook.com bir kampanya değil dolayısıyla Facebook canı istediği sürece kullanabiliriz.. Girişte 50 Krş 15mb kampanyasından bahsediosan 12 Mayıs - 12 Temmuz arasında :)

antalyaakar

antalyaakar

Üye
ykrda turkcell trfndan ücrtsz yazdıı sürce bedava..

o_ğuzhan

Üye
bn de adrs ynlıs dio

onurca06

onurca06

Üye
bende de normal facebook adresinden giriyor tl gidiyor ama 0.facebook.com adresinden sunucu bağlanmıyor nasıl iş anlamadım :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt