Cep telefonunda 2 saniyede sertifikalama işlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sozcelyk

Üye
çok teşekkürler.

nokianın mobile sözlük uygulamısını yüklemeye çalıştım. sayenizde sertifika verdim. fakat şimdide istenmeyen bir program diyo yine yüklemiyo. bunu neden yapıyodur... teşekkürler.

ekte verdiğin program süresi gecmiş sertifika diyor .

ya ben 3 yıllık sertifika aldım onu bir türlü işletemiyorum ya yardim edin lütfen

antu

Üye
ekte verdiğin program süresi gecmiş sertifika diyor bu programı telefona yükleyemedikten sonra verdiğiniz işlemlerin hiç bir önemi kalmıyor yinede emekleriniz için teşekkürler

dostum harikasın allahrazı olsun senden okadar uğraştım olmadı senin yöntem sayesinde başardım tel modelim e71 emeğne sağlık çok sağol

--------------- Ekleme ---------------

antu dostum süresi geçmiş diyosa telin arihini bisene gerial olmadı 1 senedaha böyldene olucak

ya usta o programı yükleyebilsem deneyeccem aamma o bile yüklenmio ki

slowmen

Üye
ben beceremedim
biri yardım etsinpls

Bir sertifikada bana verebilimisiniz?

playka

Üye
ya bu freesigner, maxisigner vs.. btün sertifika programlarını denedim fakat hepsi de sertifika istiyo.. yükleyemedim yani.. bu problemi nası çözücez? bana yardımcı olabilicek warsa 05073652455 tel numaram.. çaldırın ben arayım halledelim.. deli oldum yemn ederm.. şimdiden teşekkr ederm..

buarada tel im 6500 değil e71

Yaa kardeş ben sertifikamı aldım.Dediğin herşeyi yaptım.Ama tam sertifikalandırdığım programı yüklicem dosya bozuk diyo...Benim teldemi sorun var acaba.

wallaha çok teşekkürler 3 ay sononda sorunu çözdüm

niher07

Üye
ben denedim olmadı.. güvenilmeyen bir sağlayacıdan alınan korumalı nesne yüklenemez dedi

erbay76

Üye
emegine saglık kardeşim.ancak (freesigner) ı bulamadım.yardım lütfen...

Teşekkürler

En sonunda yaptım tşk Lazoflu

sui_32

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan sertifika diye hata veriyor .ne yapmam lazım

babat

Üye
lazoflu sana gerçekten teşekkür ederim.
epey zamandır uğraşıyordum.senin sayende bu işi çözdüm. allah razı olsun

mhd04

Üye
çok hoş saol dehşet bişey....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...