saol dedigin programları denıcem telefonun ramı bıldıgım kadarıyla 128 mb okadar kötu kı kendı ozellıklerını kaldıramıyor n97 yı almadan once boyle olcagını bılseydım almazdım gordugum bır cok telefonda gerekmese bıle en az 256 mb ram oluyor n97 yı hazırlayanların kafası nerdeydı bılmıyorumhayır hayır hayır
ramblow kullan
aşopatch yukle
wıdget desteklı seylerı kullnama
----------Eklendi @ 17:40:19 ---------- Yazıldı @ 17:38:24 ----------
ram ortalam degerı kac
belki sana ram yukseltme konusnda azcık yardımcı olabılrım
neler yapabılcegını falan
şimdi deiglde aksam yardımcı olurum ıstıyosan pm atman yeter sımdı dısarı cıkmam lazım
----------Eklendi @ 19:17:15 ---------- Yazıldı @ 17:40:19 ----------
telefona hafızasına cok sey yukleyıp kaldırma
telefon hafızan dusukse ram ı etkiler
ram blow kullan
aiopatch yukle
arka planda gızlı calsıan uyglamaları kapat
ayrıca telefonun format zamanı gelmıs olabılır
telefona yukleyecegın uygulamaları sis dosyalarını bı klasorde topla kopyasını
al ılk once hafıza kartına daha sonra hemen ardından telefona hard format at
sonra o kopaysını aldıgın programalrı yukle
bu telefonun ortalama ram degerı 60mb cıvarlarında olmalıdır
şimdilik bu kadar dostum![]()

teşekkur ederım ama antivurus yukleyınce hafızası doluyo yanı daha kotu oluyo yınede saolnet qin mobile guard'ı yükle.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...6-s60v3-s60v5-symbianos9-x-signed-370184.html
ya 4 gbye gerek yok bana 512 bıle yeter<font color="Red"><font size="2"><em>keşke takılsaydi düşünsene hocam telefonlarda 4 gb ram falan</em></font></font>

Anti virüs değil bu, dene anlarsın dediğimi.saol dedigin programları denıcem telefonun ramı bıldıgım kadarıyla 128 mb okadar kötu kı kendı ozellıklerını kaldıramıyor n97 yı almadan once boyle olcagını bılseydım almazdım gordugum bır cok telefonda gerekmese bıle en az 256 mb ram oluyor n97 yı hazırlayanların kafası nerdeydı bılmıyorum----------Eklendi @ 08:24:43 ---------- Yazıldı @ 08:23:24 ---------- teşekkur ederım ama antivurus yukleyınce hafızası doluyo yanı daha kotu oluyo yınede saol

Alt tarafı telefon 128 mb ram neyine yetmiyor anlamadım. Sanki botta 10 tane silkroad çarı kasacaksın
ya sen dedigimi yap ama önce hafıza kartına sonra tele bas hard formatı üstelik ram olayı bütün telefonda öyle cihazdaki takılı ram in yarısını kullanır cogu telefon ve bana suan ortalama ram miktarını söylersen sevinirin dostumsaol dedigin programları denıcem telefonun ramı bıldıgım kadarıyla 128 mb okadar kötu kı kendı ozellıklerını kaldıramıyor n97 yı almadan once boyle olcagını bılseydım almazdım gordugum bır cok telefonda gerekmese bıle en az 256 mb ram oluyor n97 yı hazırlayanların kafası nerdeydı bılmıyorum----------Eklendi @ 08:24:43 ---------- Yazıldı @ 08:23:24 ---------- teşekkur ederım ama antivurus yukleyınce hafızası doluyo yanı daha kotu oluyo yınede saol
şu an ortalama ram 40mb kullanıo tum programlar kapalıykenya sen dedigimi yap ama önce hafıza kartına sonra tele bas hard formatı üstelik ram olayı bütün telefonda öyle cihazdaki takılı ram in yarısını kullanır cogu telefon ve bana suan ortalama ram miktarını söylersen sevinirin dostum![]()
bilmem ben kullanmıstım onu antıvurus gıbı bıseydı oAnti virüs değil bu, dene anlarsın dediğimi.![]()

n97 kullanmadıysan bılemessınAlt tarafı telefon 128 mb ram neyine yetmiyor anlamadım. Sanki botta 10 tane silkroad çarı kasacaksın
ıllakı gerek hız telefon kendı ozellıklerını kaldıramıyorbu arada çok teşekkur ederımya sen dedigimi yap ama önce hafıza kartına sonra tele bas hard formatı üstelik ram olayı bütün telefonda öyle cihazdaki takılı ram in yarısını kullanır cogu telefon ve bana suan ortalama ram miktarını söylersen sevinirin dostum![]()
ramblowu buldum cok ısıme yaradı fakat aiopatchı bulamadım eeger sıgnedını bulursanız lınk koyun lutfen 
Format attınmı pekişu an ortalama ram 40mb kullanıo tum programlar kapalıyken ----------Eklendi @ 22:34:42 ---------- Yazıldı @ 22:33:05 ---------- bilmem ben kullanmıstım onu antıvurus gıbı bıseydı o----------Eklendi @ 22:36:08 ---------- Yazıldı @ 22:34:42 ---------- n97 kullanmadıysan bılemessın
ıllakı gerek hız telefon kendı ozellıklerını kaldıramıyor ----------Eklendi @ 22:53:43 ---------- Yazıldı @ 22:36:08 ---------- bu arada çok teşekkur ederım
ramblowu buldum cok ısıme yaradı fakat aiopatchı bulamadım eeger sıgnedını bulursanız lınk koyun lutfen
![]()
yok istemıom atmakFormat attınmı peki
belkı haklısıbn ama
bide aio ğpatch linki bulabılrmıyız signed 
neden ki ne oluyor?arkadaş jar uygulamaları fazla kullanma
saol ama hacklemek ıstemıyorumaiopatch signed olmaz da senin tel niye hackli degil bak gel hacklıyem istersen pm at flashsız sertifikasız hack yöntemi var![]()