Cep telefonuna ram!! acill yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonuna ram!! acill yardım
arkadaşlar benım n97ım var ve bıldıgınız gıbı aşırı ram sıkıntısı yasıyorum :( acaba telefonlara da ram taktırılabılıyormu n97ye uygun bı ram bulup taktırabılırmıyım?

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır hayır hayır

ramblow kullan
aşopatch yukle
wıdget desteklı seylerı kullnama

----------Eklendi @ 17:40:19 ---------- Yazıldı @ 17:38:24 ----------

ram ortalam degerı kac

belki sana ram yukseltme konusnda azcık yardımcı olabılrım
:oke:
neler yapabılcegını falan

şimdi deiglde aksam yardımcı olurum ıstıyosan pm atman yeter sımdı dısarı cıkmam lazım

----------Eklendi @ 19:17:15 ---------- Yazıldı @ 17:40:19 ----------

telefona hafızasına cok sey yukleyıp kaldırma
telefon hafızan dusukse ram ı etkiler
ram blow kullan
aiopatch yukle

arka planda gızlı calsıan uyglamaları kapat

ayrıca telefonun format zamanı gelmıs olabılır

telefona yukleyecegın uygulamaları sis dosyalarını bı klasorde topla kopyasını
al ılk once hafıza kartına daha sonra hemen ardından telefona hard format at
sonra o kopaysını aldıgın programalrı yukle
bu telefonun ortalama ram degerı 60mb cıvarlarında olmalıdır
şimdilik bu kadar dostum :oke:

die4you.

Üye
Tabi taktırılıyor,hatta ekran kartı oda yetmezse hdd bile koyduruluyor.
Geçenlerde de sıvı soğutmalı olanını çıkarmışlar çok ısınıyordu ya ondan olsa gerek.

Gece alkolü fazla kaçırmışsınız yada telefon değil de bilgisayar kullanıdığınızı sanıyorsunuz.

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
hayır hayır hayır

ramblow kullan
aşopatch yukle
wıdget desteklı seylerı kullnama

----------Eklendi @ 17:40:19 ---------- Yazıldı @ 17:38:24 ----------

ram ortalam degerı kac

belki sana ram yukseltme konusnda azcık yardımcı olabılrım
:oke:
neler yapabılcegını falan

şimdi deiglde aksam yardımcı olurum ıstıyosan pm atman yeter sımdı dısarı cıkmam lazım

----------Eklendi @ 19:17:15 ---------- Yazıldı @ 17:40:19 ----------

telefona hafızasına cok sey yukleyıp kaldırma
telefon hafızan dusukse ram ı etkiler
ram blow kullan
aiopatch yukle

arka planda gızlı calsıan uyglamaları kapat

ayrıca telefonun format zamanı gelmıs olabılır

telefona yukleyecegın uygulamaları sis dosyalarını bı klasorde topla kopyasını
al ılk once hafıza kartına daha sonra hemen ardından telefona hard format at
sonra o kopaysını aldıgın programalrı yukle
bu telefonun ortalama ram degerı 60mb cıvarlarında olmalıdır
şimdilik bu kadar dostum :oke:
saol dedigin programları denıcem telefonun ramı bıldıgım kadarıyla 128 mb okadar kötu kı kendı ozellıklerını kaldıramıyor n97 yı almadan once boyle olcagını bılseydım almazdım gordugum bır cok telefonda gerekmese bıle en az 256 mb ram oluyor n97 yı hazırlayanların kafası nerdeydı bılmıyorum :(

----------Eklendi @ 08:24:43 ---------- Yazıldı @ 08:23:24 ----------

teşekkur ederım ama antivurus yukleyınce hafızası doluyo yanı daha kotu oluyo yınede saol

__xXx__

__xXx__

Üye
keşke takılsaydi düşünsene hocam telefonlarda 4 gb ram falan

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
saol dedigin programları denıcem telefonun ramı bıldıgım kadarıyla 128 mb okadar kötu kı kendı ozellıklerını kaldıramıyor n97 yı almadan once boyle olcagını bılseydım almazdım gordugum bır cok telefonda gerekmese bıle en az 256 mb ram oluyor n97 yı hazırlayanların kafası nerdeydı bılmıyorum :(----------Eklendi @ 08:24:43 ---------- Yazıldı @ 08:23:24 ---------- teşekkur ederım ama antivurus yukleyınce hafızası doluyo yanı daha kotu oluyo yınede saol
Anti virüs değil bu, dene anlarsın dediğimi. :oke:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Alt tarafı telefon 128 mb ram neyine yetmiyor anlamadım. Sanki botta 10 tane silkroad çarı kasacaksın

Del Rey

Del Rey

Üye
Alt tarafı telefon 128 mb ram neyine yetmiyor anlamadım. Sanki botta 10 tane silkroad çarı kasacaksın

İnsan akıllı telefon ister. Akıllı telefonların da diğer telefonlardan en keskin özelliği uygulama desteğidir. Galaxy S2'de 1GB RAM var ve müthiş oyunlar oynanabiliyor, internette çatır çatır geziliyor. 128 MB'la ikide bir internet tarayıcısından çıkarsın. Alacak olan telefon değil akıllı telefon alıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
saol dedigin programları denıcem telefonun ramı bıldıgım kadarıyla 128 mb okadar kötu kı kendı ozellıklerını kaldıramıyor n97 yı almadan once boyle olcagını bılseydım almazdım gordugum bır cok telefonda gerekmese bıle en az 256 mb ram oluyor n97 yı hazırlayanların kafası nerdeydı bılmıyorum :( ----------Eklendi @ 08:24:43 ---------- Yazıldı @ 08:23:24 ---------- teşekkur ederım ama antivurus yukleyınce hafızası doluyo yanı daha kotu oluyo yınede saol
ya sen dedigimi yap ama önce hafıza kartına sonra tele bas hard formatı üstelik ram olayı bütün telefonda öyle cihazdaki takılı ram in yarısını kullanır cogu telefon ve bana suan ortalama ram miktarını söylersen sevinirin dostum ;)

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
ya sen dedigimi yap ama önce hafıza kartına sonra tele bas hard formatı üstelik ram olayı bütün telefonda öyle cihazdaki takılı ram in yarısını kullanır cogu telefon ve bana suan ortalama ram miktarını söylersen sevinirin dostum ;)
şu an ortalama ram 40mb kullanıo tum programlar kapalıyken

----------Eklendi @ 22:34:42 ---------- Yazıldı @ 22:33:05 ----------

Anti virüs değil bu, dene anlarsın dediğimi. :oke:
bilmem ben kullanmıstım onu antıvurus gıbı bıseydı o :bilmm

----------Eklendi @ 22:36:08 ---------- Yazıldı @ 22:34:42 ----------

n97 kullanmadıysan bılemessın :D ıllakı gerek hız telefon kendı ozellıklerını kaldıramıyor

----------Eklendi @ 22:53:43 ---------- Yazıldı @ 22:36:08 ----------

bu arada çok teşekkur ederım:tşk: ramblowu buldum cok ısıme yaradı fakat aiopatchı bulamadım eeger sıgnedını bulursanız lınk koyun lutfen :)

anılbaran

anılbaran

Üye
şu an ortalama ram 40mb kullanıo tum programlar kapalıyken ----------Eklendi @ 22:34:42 ---------- Yazıldı @ 22:33:05 ---------- bilmem ben kullanmıstım onu antıvurus gıbı bıseydı o :bilmm ----------Eklendi @ 22:36:08 ---------- Yazıldı @ 22:34:42 ---------- n97 kullanmadıysan bılemessın :D ıllakı gerek hız telefon kendı ozellıklerını kaldıramıyor ----------Eklendi @ 22:53:43 ---------- Yazıldı @ 22:36:08 ---------- bu arada çok teşekkur ederım:tşk: ramblowu buldum cok ısıme yaradı fakat aiopatchı bulamadım eeger sıgnedını bulursanız lınk koyun lutfen :)
Format attınmı peki

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
arkadaş jar uygulamaları fazla kullanma

System X

System X

Üye
n97 modeli o kadar saçma bir cihaz ki...Bu yüzden nokia çok cimri n73de de aynı sorun var ram sıkıntısı...

anılbaran

anılbaran

Üye
aiopatch signed olmaz da senin tel niye hackli degil bak gel hacklıyem istersen pm at flashsız sertifikasız hack yöntemi var :)

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
uzun bi aradan sonra yine merhaba aslında yenı konu accaktım ama konu kalabalıgı olmasını ıstemedim şimdi size oyle bır soru soracağım kı ınanın hayatınızda duydugunuz en sacma soru olucak : n97 biliyosunuz dokunmatıgı tek clıck acaba bunu multıclıck(multıtouch) yapabilirmiyim? inanın cıddı soruyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt