açıklarsam burağı siteden kovarlar :D
Necmati Üye : D ----------Eklendi @ 09:11:29 ---------- Yazıldı @ 09:11:12 ---------- greenmile' Alıntı: Nasil yani acik desene Genişletmek için tıkla ... Açık
: D ----------Eklendi @ 09:11:29 ---------- Yazıldı @ 09:11:12 ---------- greenmile' Alıntı: Nasil yani acik desene Genişletmek için tıkla ... Açık
Tuba.Erva Üye 18Eylul 2011Pazar gunu TurkSaglikSen olarak OVIT yaylasina gezi ve piknik duzenlenecektir.Katilmak isteyen uye arkadaslar isimlerini isyeri temsilcisine bildirsin
18Eylul 2011Pazar gunu TurkSaglikSen olarak OVIT yaylasina gezi ve piknik duzenlenecektir.Katilmak isteyen uye arkadaslar isimlerini isyeri temsilcisine bildirsin
waycell Üye agustos 2011 dönemine ait güncel faturanız [email protected] e-mail adresinize gönderilmiştir...
greenmile Üye yaa tamam murat öyle olsun ----------Eklendi @ 21:54:58 ---------- Yazıldı @ 20:26:36 ---------- ablam yarın 7.30 da kaldırır mısın beni?
yaa tamam murat öyle olsun ----------Eklendi @ 21:54:58 ---------- Yazıldı @ 20:26:36 ---------- ablam yarın 7.30 da kaldırır mısın beni?
Tuba.Erva Üye Bidene ablam napiyosun , sabah yazamadim ya isler yogundu , ya senin gözler siyahdi de mi kaç gündür aklima takiliyo .p
Bidene ablam napiyosun , sabah yazamadim ya isler yogundu , ya senin gözler siyahdi de mi kaç gündür aklima takiliyo .p