Cep telefonuna gelen en son sms...??

değerli abonemiz hemen 20 tl yükleyerek 10dk sı 50 krş a konuşma sürenizi uzatabilirsiniz

Dafny

Üye
Nerden çıkardın?

anlarim ben de çok anlamam ama anlarim yani belli eder araba zaten kendini , mesela arabanin kapisini 3,4kez aç kapa yaparlar rahat kapaniyosa hor kullanilmamis anlamina geliyo ama bayagi iyi anlayan arkadaslarimda çok , ankaradan istanbuldan nereden istersen al rizeye götürmek en fazla 250ye mal olur , sahibindene de bakiyosun de mi

minoo

Üye
''Tubayla bana plan ha'' Busted!

Tepkiler: greenmile

Dafny

Üye
Nyse.d hadi uyylm hc uyumdm dun gce sbhladk kpnn onunde 4e glıodu yattgmda sbh da dus aldm 7de kalktm ıste uykm cok.d

ben bsey demedm yaa

muratt agznda bakla islanmyoo masallah hih.d

minoo

Üye
Tuba bak seni ele vermedim Korudum seni aşko

Son gelen mesaj; ''gördm msjını maxide enselerm hem de cok pis .d gorceniz siz durun smdi 2 kat kızdm .d''

yaaa git ben agzimi acmadm sorpnar sen bzm pmleri okuyamiyosun dimi .yolarm seni:nerden ogrendn ya

tuba bana yapamadığı şakayı anlattı ben sana kızdım pınar madem biliyon biliyom desene dediğim gibi görüşeceğiz

kime sorayım pınara mı yalancı ya o bırak

yaaa syrdnzmi siz.ben bsey demedm ki pinara

minoo

Üye
Nasıl demedin kızım bna anlattn ya Konuyu dağıttırmayın bana

yalnız şöyle sakin bi düşününce ben anlattıktan sonra haberim var dedi her ikinizde tehlikelisiniz artık benim için

Tepkiler: minoo
yaaa anlatmadmmm aaaa yalanci olduk burda.D

siz ikiniz bir olup beni kafaya aliyosunuz hih.D

bu da gelen msj konuyu dagtmayalm.d

brak ya besiktas küme düsseydi o zaman rize besiktas maçina giderdin ne güzel .p trabzon tarafinda olcan de mi .p beni hiç davet etme zaten gelmiyorum hih .p daha 0 beden mi takiliyosun .p

100 bin liraya mı?yavaş gelsin

canım kardesim benim hep mutlu ol.

Elektr0

Üye
yemeği orda yiyeceksen o zaman çayıda burda içelim ok