Öyle mi geçmiş olsun
minoo Üye Yaa tamam ama olsun yine de bir kabahatim olursa kusuruma bakma sen uyar yeter beni ceki duzen veririm hemen kendime tamam mi
Yaa tamam ama olsun yine de bir kabahatim olursa kusuruma bakma sen uyar yeter beni ceki duzen veririm hemen kendime tamam mi
KayraBey Üye 03.06.2014 11.48 itibariyle, Heryone 284 DK, Heryone 869 SMS, 1.68 GB Internet kullanim hakkiniz bulunmaktadir. Detayli bilgi icin DK, SMS, INTERNET SORGU, TL, YURTDISI INTERNET yazip 7000'e ucretsiz SMS atabilirsiniz.
03.06.2014 11.48 itibariyle, Heryone 284 DK, Heryone 869 SMS, 1.68 GB Internet kullanim hakkiniz bulunmaktadir. Detayli bilgi icin DK, SMS, INTERNET SORGU, TL, YURTDISI INTERNET yazip 7000'e ucretsiz SMS atabilirsiniz.
redfoxqq Üye Mert pc olmadı .s haftaya koyde yaparz .s nyse yarın okuldaykene senı arayacam ıngılızce sorularını gonderecem 2 dakika hayrına cvpla ok hadı bb
Mert pc olmadı .s haftaya koyde yaparz .s nyse yarın okuldaykene senı arayacam ıngılızce sorularını gonderecem 2 dakika hayrına cvpla ok hadı bb
Invoke Üye hediye bilmem ne kazandınız, bilmem bişi yaptınız, şurayı arayın falan filan vs... İNANMAYIN. POLİS gibi bir şeydi.
hediye bilmem ne kazandınız, bilmem bişi yaptınız, şurayı arayın falan filan vs... İNANMAYIN. POLİS gibi bir şeydi.
xmustx Üye Sayin musterimiz, bankamiz kredi politikalari geregi Finansbank Kredili Mevduat Hesabi limitiniz 0 TL ile sinirlandirilmistir.
Sayin musterimiz, bankamiz kredi politikalari geregi Finansbank Kredili Mevduat Hesabi limitiniz 0 TL ile sinirlandirilmistir.
İhtiyar007 Üye kedi006' Alıntı: Turkcell Genişletmek için tıkla ... Kimden geldiğini değil mesaj içeriği
PixelWolf Üye İhtiyar007' Alıntı: Kimden geldiğini değil mesaj içeriği Genişletmek için tıkla ... onu o kadar yazamayacağım işte
İhtiyar007' Alıntı: Kimden geldiğini değil mesaj içeriği Genişletmek için tıkla ... onu o kadar yazamayacağım işte