Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Napayısun tatlum.
tamam lazsında klavyendemi laz arkadaş
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
_YldZEneS_
Üye
Knk face girersen durumumu birde fotograflarin hepsini begen birde albümü begen tm mi knk
- - - Eklendi - - -
Yuh knk alistin ha
snuriarslan
Üye
I'm sorry my love.
Heroata
Üye
.s uzgunum kusura bakma
Heroata
Üye
Kibleyi bulan Akilli Pusulali Seccade 39 TL bir alana bir Bedava,Gul Kokulu Tesbih hediyeli Kargo Ucretsiz URUN yaz 3848 e yolla.Musteri temsilcimiz sizi arasin
tarxhn
Üye
Kibleyi bulan Akilli Pusulali Seccade 39 TL bir alana bir Bedava,Gul Kokulu Tesbih hediyeli Kargo Ucretsiz URUN yaz 3848 e yolla.Musteri temsilcimiz sizi arasin. bıktım bu reklamlardan
__xXx__
Üye
kanka ahmet nihat hoca projeyi beğenmiş ama artık sunumu yapın dio
_YldZEneS_
Üye
Degerli musterimiz, 21 Mayis itibariyle cepten internet kullaniminizi, varsa paketinizle yoksa standart tarife ile 10KB/8Kr'den yapabilirsiniz. vodafone.com.tr
Deleted.
Üye
deleted
Son düzenleme:
Oğuzhan
Üye
Ertuğrul 11lerde ... diye bi hatun var sabah tanıştım sevgilisi var mı bi öğrensene
MrExpert
Üye
5 kaymon Bal 100 Lira !!!
ka_za
Üye
Antalyadan kafa abi 5 dil biliyor filan ruslarla takildik
aynen bu
saranghaee
Üye
seni seviyorum...
ecel54
Üye
"Gül" güzellik olsun sevene. "Deger" lütuf olsun bilene. "Cile" sevap olsun cekene. "Sabir" kurtulus olsun sabredene.sonumuz CENNET olsun.KANDILI'nz mübarek olsun.
HeavyXS
Üye
Skype aç . ( gelen mesaja bak ) Bunun dışında ful vodafone
fk555897
Üye
Bana gelen son mesaj Turkcell'den.
muratca61
Üye
Hepsiburada kargo teslimatı.
DDorlion
Üye
cumaniz mubarek olsun cuma gunu en cok gelen mesaj