Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cep telefonuna film vs. atmak hakkında...?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9
Üye
Konu Sahibi
cep telefonuna film vs. atmak hakkında...?
arklar bildiğiniz üzere filmleri dosya uzantısı ".dat" ilk olarak bunu bnm 5530 cep telefonuma uygun video modeli olan ".mp4"e sorunsuz olarak çewirmek istiyorum bunun için bana güçlü bir çeviri programı lazım yardımlarınız için şimdiden tşk...
allp
Üye
arkadaşım ben 5800 ' film atıorum Total Video Converter ı kullanarak .mp4 e çevirebilirsin görüntü kaliteside oldukça ii..
Nedved
Emekli Yönetici
Hemşehrime katılıyorum...Total Video Converter bu alanda ün yapmış bir yazılım...Videonun ses ve görüntü kalitesini istediğin ölçüde ayarlayabilirsin...
allok bu konuda tek bence rahatlıkla kullanabilirsin iphone avi mpeg4 mp3 waw..... çoğu ses ve müzüik dosyanına çevirip istediğin kaliteyi seçebilirsin.
Hemşehrime katılıyorum...Total Video Converter bu alanda ün yapmış bir yazılım...Videonun ses ve görüntü kalitesini istediğin ölçüde ayarlayabilirsin...