Yha Telefon Ona bişi OLmusmu ?radyasyona mağruz kalmışsın ama fazla değil sıkıntı yok![]()
onu bilemem üzerine sen yatmışsın ben sana olanı dedim.Yha Telefon Ona bişi OLmusmu ?

Sen o an uyuyor musun yoksa zavallı telefonla mı savaşıyorsunBiraz radyasyon yemişsindir, fazla değil dert etme zaten hergün yanında taşıyorsun.
Onun dışında telefonun modeline göre, senin yatış şekline göre telefon zarar görmüş olabilir, telefona bakarak anlayabilirsin zarar görmüş mü görmemiş diye... Misal, ben yatarken telefonda yanımda olsa, uyandığımda yatağın altında odanın öbür ucunda ya da halının üzerine bataryası kapağı dağılmış şekillerde bulabiliyorum. Bir keresinde annem gece gelip, " telefonu ver" demiş. Kaldırıp atmışım yere... Hatırlamıyorum bile ...![]()

Sen o an uyuyor musun yoksa zavallı telefonla mı savaşıyorsun![]()

Bilmeyom![]()
.Nemlenirse Ne gibi SorunLar Çıkar.telefonda herhangi bir sorun yoksa bişey olmamıştır ama çok terleyen biriysen telefonun içi nemlenmiş olabilir
Nemlenirse Ne gibi SorunLar Çıkar.
Haha Çok komikanakartta orada burada oksıtlenme olur ve telın bı takım ıslevı gormez olur sen genede bı 10dk gunesn altında tut telı arkalı onlu![]()
benm telde uyurken altımda kaldı uyurken cok terleyen bırıym sabah uyandm baktm telefon sımkartı bı turlu okumuyordu genpaya goturdm sıvı temas olmus garantıye alamayz dedıler bende burdakı tanıdk tel tamırcısıne yaptırdm 10teleye nokıa 1600 taa 4sene once flançokta komıgq dıyele
benm telde uyurken altımda kaldı uyurken cok terleyen bırıym sabah uyandm baktm telefon sımkartı bı turlu okumuyordu genpaya goturdm sıvı temas olmus garantıye alamayz dedıler bende burdakı tanıdk tel tamırcısıne yaptırdm 10teleye nokıa 1600 taa 4sene once flan