Cep Telefonu Uyurken Yanımda Kalmış Zararı Varmıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
radyasyona mağruz kalmışsın ama fazla değil sıkıntı yok :)

Invoke

Invoke

Üye
Biraz radyasyon yemişsindir, fazla değil dert etme zaten hergün yanında taşıyorsun.
Onun dışında telefonun modeline göre, senin yatış şekline göre telefon zarar görmüş olabilir, telefona bakarak anlayabilirsin zarar görmüş mü görmemiş diye... Misal, ben yatarken telefonda yanımda olsa, uyandığımda yatağın altında odanın öbür ucunda ya da halının üzerine bataryası kapağı dağılmış şekillerde bulabiliyorum. Bir keresinde annem gece gelip, " telefonu ver" demiş. Kaldırıp atmışım yere... Hatırlamıyorum bile ... :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefona bisey oldugu yok ama uyutmuyodu yatagi sahipleniyo sanki. hele ekran ustu duruyosa cekilsem de kayip geliyodu dibime

marist

marist

Üye
Biraz radyasyon yemişsindir, fazla değil dert etme zaten hergün yanında taşıyorsun.
Onun dışında telefonun modeline göre, senin yatış şekline göre telefon zarar görmüş olabilir, telefona bakarak anlayabilirsin zarar görmüş mü görmemiş diye... Misal, ben yatarken telefonda yanımda olsa, uyandığımda yatağın altında odanın öbür ucunda ya da halının üzerine bataryası kapağı dağılmış şekillerde bulabiliyorum. Bir keresinde annem gece gelip, " telefonu ver" demiş. Kaldırıp atmışım yere... Hatırlamıyorum bile ... :D
Sen o an uyuyor musun yoksa zavallı telefonla mı savaşıyorsun :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
telefonda herhangi bir sorun yoksa bişey olmamıştır ama çok terleyen biriysen telefonun içi nemlenmiş olabilir

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Telefon mu uyuya kalmış?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
anakartta orada burada oksıtlenme olur ve telın bı takım ıslevı gormez olur sen genede bı 10dk gunesn altında tut telı arkalı onlu :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
çokta komıgq dıyele :) benm telde uyurken altımda kaldı uyurken cok terleyen bırıym sabah uyandm baktm telefon sımkartı bı turlu okumuyordu genpaya goturdm sıvı temas olmus garantıye alamayz dedıler bende burdakı tanıdk tel tamırcısıne yaptırdm 10teleye nokıa 1600 taa 4sene once flançokta komıgq dıyele :) benm telde uyurken altımda kaldı uyurken cok terleyen bırıym sabah uyandm baktm telefon sımkartı bı turlu okumuyordu genpaya goturdm sıvı temas olmus garantıye alamayz dedıler bende burdakı tanıdk tel tamırcısıne yaptırdm 10teleye nokıa 1600 taa 4sene once flan

KayraBey

KayraBey

Üye
Kesin öleceksin haberin olsun.

tarık_07

Üye
Sırt altı kanseri olursun. :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Omurilik çürümesi başlar.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için çok işeme yaradı :d

mehmettech

mehmettech

Üye
Abi bunlar tartışıldı uzatmaya gerek yokArkadaşlar bunlar tartışıldı uzatmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt