mart ayında duyurulcak ve akabinde tüm dünyada aynı anda dagıtımına baslanıcak diye hatırlıyorum lansmandan sonnra 9 10ay beklemezler cünkü 4s i kimse almaz herkes onu bekler o zaman
Ben galaxy note öneririm tablet gibi tabi cebine sığarsa.Bence galaxy note şuan sensation xeden daha iyi.XE ile sII karşılaştırılıyor ve hangisinin tipini seviyosan onu al çok yakın telefonlar deniliyor.Galaxy Note sIIden iyi olduğuna göre XEden de iyiditr.Ben Note derim.
Ben galaxy note öneririm tablet gibi tabi cebine sığarsa.Bence galaxy note şuan sensation xeden daha iyi.XE ile sII karşılaştırılıyor ve hangisinin tipini seviyosan onu al çok yakın telefonlar deniliyor.Galaxy Note sIIden iyi olduğuna göre XEden de iyiditr.Ben Note derim.
XE den iyi olabilir ama tipten kaybediyor bikere.. bence iyi olma şeyide budur ekran büyüklüğü.. ama dediğin gibi oda tablet misali yani.. ben XE alıcam..sadece piyasaya biraz daha yayılsında fiyatı düsün diye bakıyorum en azından 1500 lira oolsa.. 1800 lira çok tuzlu geliyor şuan için
galaxy note almak mantıklı değil çünkü sen telefon istiosun tablet değil bu kadar kolay (galaxy note tablet değil biliorum ama ekranı çok büyük olduğu için öle dedim). ben mesela telefonu en fazla 4.3''-4.5'' ekranlı alırım.
galaxy note almak mantıklı değil çünkü sen telefon istiosun tablet değil bu kadar kolay (galaxy note tablet değil biliorum ama ekranı çok büyük olduğu için öle dedim). ben mesela telefonu en fazla 4.3''-4.5'' ekranlı alırım.
Sen öyle düşünüyorsun.Galaxy Note kullanabilecek cep varsa gayet mantıklı oluyor.Ayrıca bana göre One X v.s 1-2 özellik olarak Galaxy Note'den iyi olabilir aynı şekilde galaxy S III'te ama Note'deki o kullanım rahatlığını daha büyüğü gelene kadar hiç bir telefon vermez...Ayrıca sana göre rahat olmaması telefonun iyi olmadığı anlamına gelmiyor.