cep telefonu tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hydrojan

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tavsiyesi
İdeos X5-HTC Wildfire S-Samsung Galaxy Gio... bu üç telefondan birini alcam ama bana göre en uygunu ve en hesaplısı Wildfire S gibi geldi vodafone kampanyasındna almayı düşünüyorum. Telefonları inceledim tekrar söylemek gerekirse bi telefonda istedğim özellikler Kamerası güzel ,hızlı performans,çeşitli oyun ve uygulamalar ve uzun batarya ömrü istiyorum snrm bunlar hemen hemen bu üç telefonda da mevcut ama yine de sizin öner rinizi almak istiyorum...

rstsn

rstsn

Üye
Bence ideos x5 al

kpln04

kpln04

Üye
Ya ne wildfire yı al x5

nalcam22

nalcam22

Üye
x5 al

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 alanların bir kısmını pişman etti özellikle kamerası ile..

hydrojan

Üye
    Konu Sahibi
ya Wildfire S in kamera özellikleri gayet güzel bi tek farkları var ideox x5 ile Wildfire S arasında o da 800Mhz ve 600Mhz olması
ayrıca x5 te güncelleme sorunuda varmış

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha arkadaşlar yeni çıkan telefonlardan sizi tamamen tatmin etmesini istiyorsanız kesenin ağzını açacaksınız ama yok limitiniz düşük ise onun kamerası kötü bunun işlemcisi kötü bunda flash yok bilmem ne bu gibi şeyleri aklınıza takmayın sonuçta siz profesyonel kameraman değilsiniz cep telefonları da fotoğraf makinesi değil o yüzden oyun uygulama sıkıntısı çıkarmasın diyorsanız işlemcinin iyi olması gerekir işlemcisi hangisinin daha iyi işe onu aliniz benim tavsiyem bu yöndedir

kpln04

kpln04

Üye
burdan özelliklere bak bi x5 kamerası ile pişman mı etmiş? Bi teli eline alıp kullanmadan kötülemek olmaz heralde

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5

61semih

61semih

Üye
wildfire s ı tercıh etme bence htc yı sevdıgım halde bu modelıne ısınamadım huewei nin giodan +sı flash desteklemesı fakat donanmhaberdekı vıdeoda da goruldugu gıbı flash ta takılmalar var oyle flash gioda puffın ilede bulabılırsın tek+sı ekran cozunurlugu kalıyor bence burdada karar sana kalmıs ben gıo aldım pısman degılım

kpln04

kpln04

Üye
wildfire s ı tercıh etme bence htc yı sevdıgım halde bu modelıne ısınamadım huewei nin giodan +sı flash desteklemesı fakat donanmhaberdekı vıdeoda da goruldugu gıbı flash ta takılmalar var oyle flash gioda puffın ilede bulabılırsın tek+sı ekran cozunurlugu kalıyor bence burdada karar sana kalmıs ben gıo aldım pısman degılım
yapma be yine kararsızlaştırdın bu yorumla

'Patron

'Patron

Üye
x5 .

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 in giodan artıları

flashplayer( kasılma falan yok hiçbir videoda kasılma yaşamadım+facede mynet çanak okey oynadım)
ram (internette ve oyunlarda fark ediyor)
GPU(adreno 205)
ekran çözünürlüğü-ekran büyüklüğü
dahili hafıza
kamera(led flash + 720p HD video kaydı)
HD oyunlar

mstf_l

mstf_l

Üye
ideos x5 derim

Ocean258

Ocean258

Üye
Tasarım olarakta bır adım onde bence Wildfire S. HTC al..

buket2

buket2

Üye
aralarında HTC Wildfire derim direkt ama uzun şarj, parlak hızlı dokunmatık ekran wifi direct android froyo işletim sistemi ve uygun fiyat diyorsan optimus me de tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt