Tavsiye Cep Telefonu Tavsiyeniz ? (1600-1700 Tl Civarı)

Sponsorlu Bağlantılar

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Tavsiyeniz ? (1600-1700 Tl Civarı)
Arkadaşlar öncelikle merhaba, direk konuya girecem 1600-1700 tl civarı alınabilecek telefon tavsiye edebilir misiniz.Kullanım amacı genellikle
-Oyun oynama
-internet
-kamera
olucaktır.

-Hafızasıda yüksek olmalı veya arttırılabilir hafıza olmalı

MaxipmaN

Üye
tam benlik konu yorumları alalım :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fuko08

fuko08

Üye
Lg g2

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
lg g2

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
LG G2 diyorum ama arttırılabilir hafıza yok.

boran9999

boran9999

Üye
1600-1700 TL ye 32 Gb LG G2 alabilirsiniz.

fk555897

fk555897

Üye
LG G2 32 GB öneririm. Hafıza kartı girişi yok ama 32 GB hafıza yeterli olur.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, hafıza olarak aranılan özelliklere uymuyor ama G2 mantıklı olur.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
32 gb lg g2 diyorsunuz.Bende çok sıcak bakıyorum ama galiba g2 de oyun kasma olayı varmış ne diyorsunuz ?

fuko08

fuko08

Üye
Inanmıyorum ben varsada donanımsal değildir yazılımsaldır onu da güncelleme ile düzeltirler sonuçta lg nin amiral gemisi

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yok öyle bir şey hacı. Açamadığın oyun kalmaz. Sınıfta bi arkadaşta var bizim. Dead Trigger 2, FIFA 14 vs. vs. yüklü telefonda.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir sorun var mı peki ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayır hiçbir sorunu yok. Sadece hafifçe ısınıyor ama sorun teşkil etmiyor.

1996yb

Üye
Bende almayı düşünüyorum ama 2 sene sonra performansı kesin düşer ondan korkuyorum.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hiçbir sorunu yok. Sadece hafifçe ısınıyor ama sorun teşkil etmiyor.

hangi oyunları denediniz ? Bide çoğu sitede g2 de mobil şebeke sorunu oluyor diy yormlar var hiç rastgeldiniz mi ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
hangi oyunları denediniz ? Bide çoğu sitede g2 de mobil şebeke sorunu oluyor diy yormlar var hiç rastgeldiniz mi ?

Dediğim gibi FIFA 14, Dead Trigger 2, GTA III, NFS Most Wanted gibi büyük oyunlar... Mobil şebeke sorununa bir şey diyemem telefon benim olmadığı için bilmiyorum. Ama derste arkadaş kesintisiz giriyordu nete.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi FIFA 14, Dead Trigger 2, GTA III, NFS Most Wanted gibi büyük oyunlar... Mobil şebeke sorununa bir şey diyemem telefon benim olmadığı için bilmiyorum. Ama derste arkadaş kesintisiz giriyordu nete.
çok saol kardeşim

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Ritchie88

Ritchie88

Üye
o fiyat aralığında yazdığın özelliklere uygun tek bir telefon var, lg g2 (32 gb) kaçınılmaz senin için. hiç sağa sola kulak vermeden eleştirileri kenara bırak git al. fazla kurcalanıcak bir şeyi yok, fp ürününün kralı lg g2. sony xperia z1 olmasaydı benimde alıcağım telefon buydu.

Üst Alt