Cep Telefonu Tavsiyeniz ? (1600-1700 Tl Civarı)

Sponsorlu Bağlantılar

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Tavsiyeniz ? (1600-1700 Tl Civarı)
Arkadaşlar öncelikle merhaba, direk konuya girecem 1600-1700 tl civarı alınabilecek telefon tavsiye edebilir misiniz.Kullanım amacı genellikle
-Oyun oynama
-internet
-kamera
olucaktır.

-Hafızasıda yüksek olmalı veya arttırılabilir hafıza olmalı

vegatablo

vegatablo

Üye
galaxy s4 bulabilirsen

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 e pek sıcak bakmıyorum.Daha doğrusu samsung a pek sıcak bakmıyorum başka öneriniz varmı ?

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Galaxy s4 16 gb al üstüne de 32 lik class 10 hafıza kartını tak canavar gibi çalıştır telefonu Lg optimus g2 al diyeceğim onunda hafıza kartı özelliği yok ve sorun yaşarsın hafızadan dolayı..

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
s4 de oyun kasıyor ve telefon plastik elde oyuncak hissi veriyor

vegatablo

vegatablo

Üye
s4 de oyun kasiyormu?? replika olmasin o

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Saçmalama gözünü seveyim s4'te hangi oyun kasıyor söyle bi. Modern Combat 4 ü oynadım telefon bana mısın demedi.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
injustice kasıyor abi

Emip

Emip

Üye
kesinlikle s4

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
ezbere hemen s4 demeyin g2 iyi değilmi bide onu düşünün sizce hangisi ?

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
G2 yi diğer yorumumda belirttim o da güzel bi telefon ama kart girişi yok hafıza kartı takamazsın. Öyle bi telefonu 16 gb olanını alsan 8 gb'tını telefon kendine ayırıyor sana da 8 gb yer kalıyor.. hd bi video çektiğini düşün 1 dk da 200 mb lık çekim yapsa yarım saat olmadan hafızan dolar mantıken düşündüğünde :) G2 nin hafıza kartının olmaması çok büyük bir eksiklik. Hız görsellik olarak gayet şık bir tel tuşların telefonun yanında değilde arkasında olması farklı bi görüş açısı.. Ama s4 te böyle bir sorun yok 64 lük hafıza kartı da takarsın class 10 olsun yeter. S4 te oyunları hafıza kartına atıyorum yüksek boyutlu olanı telefonun hafızasında hiçbir şekilde dolulukta olmuyor ve canavar gibi çalışıyor.. Yine de sen bilirsin kardeşim S4 güncelleme alır fakat Lg telefon çıkarmayacağını daha çok plazma ve lcd tv çıkaracağını da duyurmuş. Benden söylemesi karar senin :)

esmeran3

esmeran3

Üye
S4 KARDEŞİM seni hem tadmin edecek hem de çok seveceksin :)

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
one hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Abi ne Samsumg'u ya, kendinizde misiniz? Hep ezberlenmiş s2 s3 s4 önerdiniz hep. Milletin sinirini bozdunuz. Samsung TELEFON YA-PA-MI-YOR. Şimdi kalkıp diyeceksiniz ''kardeş sen ne diyorsun, aklını mı kaçırdın?''. Samsung'un mantığı nedir biliyor musunuz?
Yüksek donanım özelliklerine kanar alırsın. 1 sene kullanırsın. Sonra yavaş yavaş takılmalar başlar. Sağı solu garç gurç eder. Sonra o güzelim ''Amiral gemisi''nin bataryasını çıkar-tak yaparken bulursun kendini. Benim Samsung'a karşı garezim, ön yargım yok. Gio'm var hatta. Beni 3 sene idare etti. Zaten ne bekleyebilirim ki kendisinden? Giriş seviyesi bir android. Ama 1. senesinin sonunda bu da takılmalara başladı. Beni deli etti. Burada bin beş yüz tl den bahsediyoruz. Bu para, Samsung'a verilmez bence.
Kardeşim sen Samsungçulara bakma. Samsung bana dandik Çin üretimi yüksek donanımlı ürün gibi geliyor. Hızlı ama dandik ve 1 sene adam akıllı kullanılabilir. Ben de sana tam HTC One'a bir bak diyecektim. Bataryası entegredir, şarjı nispeten iyi gider. Ses kalitesine hiç girmiyorum Beats var. Hem tasarımı çok estetik. Öyle tuğla gibi durmaz elde. Hadi hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: emreli01
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Abi ne Samsumg'u ya, kendinizde misiniz? Hep ezberlenmiş s2 s3 s4 önerdiniz hep. Milletin sinirini bozdunuz. Samsung TELEFON YA-PA-MI-YOR. Şimdi kalkıp diyeceksiniz ''kardeş sen ne diyorsun, aklını mı kaçırdın?''. Samsung'un mantığı nedir biliyor musunuz?
Yüksek donanım özelliklerine kanar alırsın. 1 sene kullanırsın. Sonra yavaş yavaş takılmalar başlar. Sağı solu garç gurç eder. Sonra o güzelim ''Amiral gemisi''nin bataryasını çıkar-tak yaparken bulursun kendini. Benim Samsung'a karşı garezim, ön yargım yok. Gio'm var hatta. Beni 3 sene idare etti. Zaten ne bekleyebilirim ki kendisinden? Giriş seviyesi bir android. Ama 1. senesinin sonunda bu da takılmalara başladı. Beni deli etti. Burada bin beş yüz tl den bahsediyoruz. Bu para, Samsung'a verilmez bence.
Kardeşim sen Samsungçulara bakma. Samsung bana dandik Çin üretimi yüksek donanımlı ürün gibi geliyor. Hızlı ama dandik ve 1 sene adam akıllı kullanılabilir. Ben de sana tam HTC One'a bir bak diyecektim. Bataryası entegredir, şarjı nispeten iyi gider. Ses kalitesine hiç girmiyorum Beats var. Hem tasarımı çok estetik. Öyle tuğla gibi durmaz elde. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
Gioyada 1500 tlmi verdin ?

emreli01

emreli01

Üye
Güzel yorum katiliyorum

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
xperia z geri kaldı çoğu telden.One haala alınabilir.G2 nin plastik olması pek sorun çıkarır mı bide nexus 5 neden alınmasın ne düşünüyorsunuz ?

Invoke

Invoke

Üye
xperia z geri kaldı çoğu telden.One haala alınabilir.G2 nin plastik olması pek sorun çıkarır mı bide nexus 5 neden alınmasın ne düşünüyorsunuz ?

Z geri kalmadı çoğu telden.
One hala alınabilir.
G2'nin plastik olması sorun çıkarmaz.
Nexus 5 neden alınmasın ki alınır. -Hafıza kartı -Kamera(idare eder) +Google.

Üst Alt