Cep telefonu servisi - akıl verenden Allah razı olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

znkmek

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu servisi - akıl verenden Allah razı olsun.
Telefona usb üzerinden nokianın kendi prgramını kullanarak güncelleme yaparken yaşadığım sorundan ötürü telefonumu açamıyorum..
servise götürdüğümde bilgisayara bağlı olarak güncelleme yaptıım için kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkma ihtimalleri olurmu?

TheSandwich

Üye
Eğer garanti kapsami içinde işe tlf ypmalari lazm soncta nokia prog kaynklnn br olay

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia suitele yaaptıgın işlemler telefonu garantiden çıkarmaz zaten bu tür yazılım hataları için sorun çıkarmıyorlar ver servisw gitsin yada biliyorsan deadflash at düzelir

znkmek

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak ilgilenen herkese çok teşekkürler.
Ben de öyle düşünüyorum ama nokia ile yaptığım görüşmede, eğer bilgisayarınızdan falan sorun algılarlarsa kullanıcı hatası derler dediler.. 1.bilgisayardan usb hatası olduğunu nereden bilecekler? 2. zaten işletim sistemi puf olmuş bir sistemi bastan başlatsalar bile bütün logları yok olmuştur, ne yaparken kapandığını nereden bilecekler? 3. ben gidip telefon üzerinden yükleme yaparken bozuldu dersem yalancı bir insan olur muyum? çünkü servislere bahane olacak şeyler vermek istemiyorum açıkçası.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
nokia'nın sunduğu program üzerinden yaparsan..servisin itiraz etmeden yapması gerek..zaten servisler işe ilk önce yazılım atmakla başlıyorlar bildiğim kadarıyla...

znkmek

Üye
    Konu Sahibi
Servise verdim sadece güncellerken sorun oldu dedim, başka bir açıklama istemediler.. 5 saat sonra hazır oldu gelin alın dediler. Bir sorun olmadı yani.. Herhalde yanlış bir yükleme yapılmamıştır, daha inceleme fırsatı bulamadığım için onu söyleyemiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt