cep telefonu önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endozom

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu önerisi
merhaba arkadaşlar 1000 lira bütçem var nokia telefon almayı düşünüyordum (603-700-701) ama neo v kafamı karıştırdı siz hangisini önerirsiniz başka modeller de olabilir, bilhassa sarjı iyi giden kullanışlı bir model olursa sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum.

klongs

klongs

Üye
neo v

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
güncelleme beklemiyorsan neo v alabilirsın

endozom

Üye
    Konu Sahibi
android 4.0 güncellemesi mi bimeks den bakmıştım vardı galiba tekrar bakayım

edit: Bimeksde yazmıyormuş nereden gördüm bilmiyorum

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
madem bu fiyatlarda telefon alacaksın bir de internet alışveriş sitelerine bak çok daha uyguna iki yıl garantilide bulabilirsin mesela neo v yerine neo mt15i modelini kesinlikle öneririm neo v de 5mp hd kamera var neomt15i de 8.1mp hd kamera var hdmi girişi var neo v de genelde 2gblık kart hediyeli veriliyor mt15i de 8 gb kart veriliyor fiyatıda 900-1000 tl arası

kralberk13

kralberk13

Üye
Bence Nokia N8 al ben onu kullanıyorum 12 megapixel kamerası var flaşı var ovi mağazası var Wlan(wifi)si var güncellemesi var yani çok şeyi var tavsiye ediyorum

zonewars77

zonewars77

Üye
nokia tavsiye etmiyorum. galaxy ace plus veya ace 2 bakabilirsin

endozom

Üye
    Konu Sahibi
n8 şarj durumu nasıl dokunmatiği tirnak ile mi ve televizyon izleyebilir miyim neo mt15i de iyiymiş teşekkürler onerileri yorumları bekliyorum

---------- Eklendi @ 19:21:44 ---------- Yazıldı @ 19:10:20 ----------

ace plus ve ace 2 hakkında çok bir bilgim yok ace plus normal bir telefon neo v ve neo mt15i daha iyi gibi ics gelecekmiş nisan ayından itibaren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...