cep telefonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyorum ya satmayı düşünerek al...

inan prim yapan tek tel... veya en az zararla anında nakite çevirebileceğin tek tel... iphone...

ben htc cha cha aldım geçen ay.. 680 liraya 500 e verene kadar öldüm karcısı 350 diyor 3 haftalık tele çiziksiz ful kutu aparat fatur tr cihazı

onları zararına satmayı bırak satamıyorsun bile...

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi

5800 a kaç para veriyolar onu söylede alıcı bulduysan ona göre bişiler diyebilelim

ben daha alıcı bulmadım fakat satamam gıbı gelıyo cunku arka kapak durmuyo camda cızıkler var estetık olarak kotu bıraz

__xXx__

Üye

ben daha alıcı bulmadım fakat satamam gıbı gelıyo cunku arka kapak durmuyo camda cızıkler var estetık olarak kotu bıraz
en azından tamir edilebilir hasarı var belki 150 ye falan telefoncu alır o da kesin bişi diyemem ama eğer ideos x5 almak istiyorsan en son bi arkadaşım internetten 580 liraya getirtmişti ha x5 inde 2. el pazar payı çok yüksek değil bundanda haberiniz olsun

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi

zaten ideos x5 değil isteğim ama olursa da kotu olmaz galaxy s serisinde iyi model var mı

ParduSS

Üye
Sony Ericson Neo V al vatan computerde indirimde şuan zaten gerisi hikaye ama piyasının f/p krallarından biri olan nokia 603 e bakmanı öneririm...

MrExpert

Üye
ikinci el düşünüyosan galaxy s al derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...