Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep Telefonu Kullananlar Tıklayın
Sponsorlu Bağlantılar
farukhan
Üye
iyisini soruyorsanız turkcell tabii ki,, ama hesaplı olarak avea..
DJ GENTLEMAN
Üye
tabiki turkcell
esmercocuq35
Üye
bide her yerden çekse aveanın üstüne yokta çekmio işte avantajları süper ama
corlulu
Üye
Turkcell iyi ama kazık avea kullanıyorum
chacha
Üye
Ben Turkcell kullanıyorum ama Vodafone daha avantajlı hem daha ucuz hem dunyaca bir marka en uygun dusen Vodafone ama Turke Turkcell gibi bi hat yakısır
semihandan
Üye
vodafone
canturgay
Üye
ne yalan söyleyimmm cem uzan ın telsim ini arar oldum. arada habersizce kontör alıyodu ama iyiydi beee
programcity
Üye
bence turkcell en iyisi ama öğrenciyseniz Vodafone daha iyi Ama Kesinlikle Avea Tavsiye Etmem
fatih1170
Üye
bencede avea kullanın farkı görün
bulent36
Üye
arkadaslar sizin heralde dogudan haberiniz yok avea zaten buralarda kullanılamaz durumda telefonlar sureklı ya sebeke arıyor yada sbk meskul turkcell zaten malum pahalı avantaj yok bence en itsi vodafone en iysi hersey var:-)
aslında burda hiç biri diye bir kısım daha olmalıydı
emremafya
Üye
evet
007fare
Üye
3 hattıda kullanıyorum insanlarla dalga geçiyorlar 3 üde bence ???
arslan_arcelik
Üye
1. Tukcell
2. Avea
3. Vodafone
bidibidi12
Üye
tcell en iyisi ama kampanya çıkartma konusunda diğer operatörlerden daha yavaş olduğu için son zamanlarda avea ya doğru bir kayma var...Ama ne olursa olsun tcell in kalitesi tartışılmaz
CanceR
Üye
trcell ile telsim bana göre iyi telsim çekmişyo filan demeyin bazı yerlerde trcelden iyi çekiyo
SHALLI
Üye
kesinlikle avea.
özellikle mobil öğrenci tarifesi çok ucuz.
turkcell gibi ayak oyunları da yapmıyor insanları kandırarak.