cep telefonu imlatı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trktu

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu imlatı??
arkadaşlar görüşlerinizi almak istiyorum üniversiteyi bitirince cep telefonu imal etmek istiyorum
her türlü görüşünüzü bekliyorum avantajları dezavantajları /çindemi Türkiyedemi üretmeleyim/parçaları dışardan alıp burdamı birleştirmeleyim yoksa herşeyiyle burdamı üretmleyim/yaygın dağıtım ağı için neler yapmalayım bunun gibi çelişkiler ve sorular herkeze tşkler...:):oke:

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaşım sen bu dönemde nokia sony ericsson gibi markalarla yarışamassın yarışman için fiyatını düşük tutmalısın, fiyatını düşük tutarsan para kazanamassın, çinden getirsen çin malı olduğundan çabuk bozulur garanti veremessin . . . en iyisi hiç bulaşma :oke:

forumcu999

Üye
hayırlısı olsun

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım sen bu dönemde nokia sony ericsson gibi markalarla yarışamassın yarışman için fiyatını düşük tutmalısın, fiyatını düşük tutarsan para kazanamassın, çinden getirsen çin malı olduğundan çabuk bozulur garanti veremessin . . . en iyisi hiç bulaşma :oke:

katılıyorum.:oke:

ediesel

Üye
Dostum burdaki üreticileri bi incelemeni tavsiye ederim örneğin ttn mobile gibi. Ama büyük ihtimalle onlar da çinde üretim yapıyorlar ya da parçaları ordan alıp burda birleştiriyorlar. Bende bir ara düşündüm ama malesef bizim ülkede yapılmaz bu iş. N adil rekabet koşulları ne devlet teşviki ne başka bi destek hiçbi yardım yok. Malesef. Kimse üretimi desteklemiyor herkes hazır yemeye alışmış. Ama bi girişimin olursa haberim olsun lütfen.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aslında desteklemek lazım..ne zamana kadar başkalarına muhtaç olacağız kardeşim seni sonuna kadar destekliyorum..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sen bildiği yap dostum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çinliler gelir bizim yerimize de yaşarlar artık birşey yapanın önüne engel olamk yerine desteklemek lazım..yıllardır hep kendi üreticilerimizi desteklemedik ve şu an en basit şeyleri bile üretemez olduk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt