Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye

Note 4

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
iPhone 7nin kamerası oldukça sağlam gibi gözüküyor

#
Olay sağlamlıkta değil bütün olayı yazılım ile yapıyorlar. Çift kamerası olan bütün cihazlarda yapılabilir bu. Ama ne hikmetse Apple bunun reklamını çok iyi yaptı sanki kendisi bulmuş gibi. Bu olay ilk olarak LG G5'te piyasaya çıktı ama LG bunun reklamını yapamadığı için kimse bilmiyor. Olayı şöyle anlatayım. Çift kameranın biri öndeki nesneyi net çekiyor diğeri de ortamı tamamen bulanık çekiyor. Sonra da yazılım ile öndeki net olan nesneyi kesip komple bulanık olan fotoğrafın üzerine yapıştırıyor. Al sana dslr efekti. Nette araştırırsan yeterince ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar.
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Gerçekten iyi ama telleride odaklamış yazılımsal iyileştirme gerekiyor sanırım. Onun dışında mükemmel [emoji106]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantığı öndeki nesneyi net arkadakini bulanık çekmek olunca telleride net çekiyo , arka taraf ve teller bulanık köpek net yapamıyo daha :D
Olay sağlamlıkta değil bütün olayı yazılım ile yapıyorlar. Çift kamerası olan bütün cihazlarda yapılabilir bu. Ama ne hikmetse Apple bunun reklamını çok iyi yaptı sanki kendisi bulmuş gibi. Bu olay ilk olarak LG G5'te piyasaya çıktı ama LG bunun reklamını yapamadığı için kimse bilmiyor. Olayı şöyle anlatayım. Çift kameranın biri öndeki nesneyi net çekiyor diğeri de ortamı tamamen bulanık çekiyor. Sonra da yazılım ile öndeki net olan nesneyi kesip komple bulanık olan fotoğrafın üzerine yapıştırıyor. Al sana dslr efekti. Nette araştırırsan yeterince ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin
Portre modunun amacı ve çalışma prensibi sizin dediğiniz gibi zaten fotoğrafın hem bulanık halini hem normal halini kaydediyor telefo. Ama kamera kalitesi cidden iyi sadece portre moduyla karsr vermemek lazım zaten

0MG90

0MG90

Üye
G5'le değil M8'le çıktı. 2014'te.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Invoke

Invoke

Üye

Hayır, ilk önce apple yaptı, iphone7 plus ile. =P

Neyse, şaka bir yana bunlardan önce htc evo 3d vardı.
Şimdi googledan baktım da gördüm. Aynı yıl daha önce lg optimus 3d varmış.

Gerçi M8 ile evo 3d'nin mantığı tam aynı değil sanırım. M8'de yardımcı lens oluyor, 3d'de ikisi aynı özellikte 2 kamera var.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Hayır, ilk önce apple yaptı, iphone7 plus ile. =P

Neyse, şaka bir yana bunlardan önce htc evo 3d vardı.
Şimdi googledan baktım da gördüm. Aynı yıl daha önce lg optimus 3d varmış.

Gerçi M8 ile evo 3d'nin mantığı tam aynı değil sanırım. M8'de yardımcı lens oluyor, 3d'de ikisi aynı özellikte 2 kamera var.
EVO 3D'de 3D fotoğraf çekiliyordu. Ekranı da gözlüksüz 3D'ydi. Arkadaşımda vardı ondan hatırlıyorum. Hatta 3D NFS oyunu da vardı gözlüksüz oynanıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
SAMSUNG GALAXY S7

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve RetaXter
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Benim anlatımımda hata var. Çift kamera M8 ile piyasaya çıktı fakat IPhone ile gelen Portre Mod özelliği ilk defa G5 üzerinde piyasaya çıktı. M8'de yapılamamasının sebebi lenslerden birinin telefoto lens olmaması. Yoksa M8'de de yapılabilirdi

0MG90

0MG90

Üye
Benim anlatımımda hata var. Çift kamera M8 ile piyasaya çıktı fakat IPhone ile gelen Portre Mod özelliği ilk defa G5 üzerinde piyasaya çıktı. M8'de yapılamamasının sebebi lenslerden birinin telefoto lens olmaması. Yoksa M8'de de yapılabilirdi
Bunu demiyor musunuz?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

FK5896

FK5896

Üye
Mantığı öndeki nesneyi net arkadakini bulanık çekmek olunca telleride net çekiyo , arka taraf ve teller bulanık köpek net yapamıyo daha :D

Portre modunun amacı ve çalışma prensibi sizin dediğiniz gibi zaten fotoğrafın hem bulanık halini hem normal halini kaydediyor telefo. Ama kamera kalitesi cidden iyi sadece portre moduyla karsr vermemek lazım zaten
ona da bir çözüm bulsalar süper olur :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bunu demiyor musunuz?
M8 şu şekilde çalışıyor. IPhone dan biraz farklı

sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen