Olay sağlamlıkta değil bütün olayı yazılım ile yapıyorlar. Çift kamerası olan bütün cihazlarda yapılabilir bu. Ama ne hikmetse Apple bunun reklamını çok iyi yaptı sanki kendisi bulmuş gibi. Bu olay ilk olarak LG G5'te piyasaya çıktı ama LG bunun reklamını yapamadığı için kimse bilmiyor. Olayı şöyle anlatayım. Çift kameranın biri öndeki nesneyi net çekiyor diğeri de ortamı tamamen bulanık çekiyor. Sonra da yazılım ile öndeki net olan nesneyi kesip komple bulanık olan fotoğrafın üzerine yapıştırıyor. Al sana dslr efekti. Nette araştırırsan yeterince ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniPhone 7nin kamerası oldukça sağlam gibi gözüküyor
#
Mantığı öndeki nesneyi net arkadakini bulanık çekmek olunca telleride net çekiyo , arka taraf ve teller bulanık köpek net yapamıyo dahaGerçekten iyi ama telleride odaklamış yazılımsal iyileştirme gerekiyor sanırım. Onun dışında mükemmel [emoji106]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Portre modunun amacı ve çalışma prensibi sizin dediğiniz gibi zaten fotoğrafın hem bulanık halini hem normal halini kaydediyor telefo. Ama kamera kalitesi cidden iyi sadece portre moduyla karsr vermemek lazım zatenOlay sağlamlıkta değil bütün olayı yazılım ile yapıyorlar. Çift kamerası olan bütün cihazlarda yapılabilir bu. Ama ne hikmetse Apple bunun reklamını çok iyi yaptı sanki kendisi bulmuş gibi. Bu olay ilk olarak LG G5'te piyasaya çıktı ama LG bunun reklamını yapamadığı için kimse bilmiyor. Olayı şöyle anlatayım. Çift kameranın biri öndeki nesneyi net çekiyor diğeri de ortamı tamamen bulanık çekiyor. Sonra da yazılım ile öndeki net olan nesneyi kesip komple bulanık olan fotoğrafın üzerine yapıştırıyor. Al sana dslr efekti. Nette araştırırsan yeterince ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin
G5'le değil M8'le çıktı. 2014'te.Olay sağlamlıkta değil bütün olayı yazılım ile yapıyorlar. Çift kamerası olan bütün cihazlarda yapılabilir bu. Ama ne hikmetse Apple bunun reklamını çok iyi yaptı sanki kendisi bulmuş gibi. Bu olay ilk olarak LG G5'te piyasaya çıktı ama LG bunun reklamını yapamadığı için kimse bilmiyor. Olayı şöyle anlatayım. Çift kameranın biri öndeki nesneyi net çekiyor diğeri de ortamı tamamen bulanık çekiyor. Sonra da yazılım ile öndeki net olan nesneyi kesip komple bulanık olan fotoğrafın üzerine yapıştırıyor. Al sana dslr efekti. Nette araştırırsan yeterince ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin
G5'le değil M8'le çıktı. 2014'te.
EVO 3D'de 3D fotoğraf çekiliyordu. Ekranı da gözlüksüz 3D'ydi. Arkadaşımda vardı ondan hatırlıyorum. Hatta 3D NFS oyunu da vardı gözlüksüz oynanıyordu.Hayır, ilk önce apple yaptı, iphone7 plus ile. =P
Neyse, şaka bir yana bunlardan önce htc evo 3d vardı.
Şimdi googledan baktım da gördüm. Aynı yıl daha önce lg optimus 3d varmış.
Gerçi M8 ile evo 3d'nin mantığı tam aynı değil sanırım. M8'de yardımcı lens oluyor, 3d'de ikisi aynı özellikte 2 kamera var.
Benim anlatımımda hata var. Çift kamera M8 ile piyasaya çıktı fakat IPhone ile gelen Portre Mod özelliği ilk defa G5 üzerinde piyasaya çıktı. M8'de yapılamamasının sebebi lenslerden birinin telefoto lens olmaması. Yoksa M8'de de yapılabilirdiG5'le değil M8'le çıktı. 2014'te.
Bunu demiyor musunuz?Benim anlatımımda hata var. Çift kamera M8 ile piyasaya çıktı fakat IPhone ile gelen Portre Mod özelliği ilk defa G5 üzerinde piyasaya çıktı. M8'de yapılamamasının sebebi lenslerden birinin telefoto lens olmaması. Yoksa M8'de de yapılabilirdi
ona da bir çözüm bulsalar süper olurMantığı öndeki nesneyi net arkadakini bulanık çekmek olunca telleride net çekiyo , arka taraf ve teller bulanık köpek net yapamıyo daha
Portre modunun amacı ve çalışma prensibi sizin dediğiniz gibi zaten fotoğrafın hem bulanık halini hem normal halini kaydediyor telefo. Ama kamera kalitesi cidden iyi sadece portre moduyla karsr vermemek lazım zaten

M8 şu şekilde çalışıyor. IPhone dan biraz farklıBunu demiyor musunuz?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hem fotoğraf çekilirken yapabilir hemde çektikten sonra da yapılabilir. Fark yok.M8 şu şekilde çalışıyor. IPhone dan biraz farklı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence o biraz sıkıntı çünkü aradaki nesneyi net çekmek hem fotoğraf için bi garip olabilirdi hemde zorona da bir çözüm bulsalar süper olur![]()

manzara ve açı çok güzel olmuş. Tam Wallpaper havası katmış. eline sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ankara, Etimesgut Tren Garı
Hey gidi günler...Az binmedim burdan merkeze .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ankara, Etimesgut Tren Garı