Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Aga şu s6 ve sonrasına bayılıyorum mükemmel kamera performansı var ya gece çekimleri mükemmel kumlanma falan çok az. Mi 4 ümün gece performansı sınıfta kaldı :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumlama dediğin şey porsuk porsuk olan şey herhalde o bende fotoğrafı çekerken oluyor çektikten sonra o kayboluyor nasıl oluyorsa Samsung yapmış

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

byAndroid

Üye
Nokta nokta şeyler oluyor fotonun netligini bozan. Fark etmişsin dir illaki

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Kumlama dediğin şey porsuk porsuk olan şey herhalde o bende fotoğrafı çekerken oluyor çektikten sonra o kayboluyor nasıl oluyorsa Samsung yapmış

Aynen kardeşim bende kamerada sorun mu var diye bakiyodm öyle ama foto bi çektim kumlanma bayağı azaldı adamlar uğraşmış

Samsung S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen ben de fark ettim :D kamerasiyla övünen markanın cihazını da burada görmek isterdik tabi internetten alınmış seçme fotoğraflar ile değil kendi cekimiyle :D

Son iki fotoğrafı s6 edge ile çektim. Diğerleri s7 edge..

.

Tapatalk görüntüyü bozmuş sonra tekrar yüklerim...

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve hikmet366
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Aynen ben de fark ettim :D kamerasiyla övünen markanın cihazını da burada görmek isterdik tabi internetten alınmış seçme fotoğraflar ile değil kendi cekimiyle :D

.

İlk foto saglam olmuş ;)

Samsung S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
4MaGuS

4MaGuS

Üye

.

ilk resim hariç diğerleri fena değil ama s7 ile daha güzel çekimler yapılabilir bence biraz daha uğraşmanız gerekiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
ilk resim hariç diğerleri fena değil ama s7 ile daha güzel çekimler yapılabilir bence biraz daha uğraşmanız gerekiyor
Fotoğraf çekimi yapan biri değilim kamerayı açıp çekiyorum sadece. Çok telefon değiştim bu kadar düzgün çekeni yoktu tabii ki ugrasirsan çok daha farklı çekebilir. Dh forumda neler çekiyorlar dslr yanında halt etmiş dersiniz :D

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Fotoğraf çekimi yapan biri değilim kamerayı açıp çekiyorum sadece. Çok telefon değiştim bu kadar düzgün çekeni yoktu tabii ki ugrasirsan çok daha farklı çekebilir. Dh forumda neler çekiyorlar dslr yanında halt etmiş dersiniz :D

benim telefonda çok kaliteli sayılmaz ama yorumumum altında sayfam var oraya devamlı atıyorum çok güzel şeyler yapılabiliyor bu kamera ile bile

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen çekmesini bilmek lazım benim attıklarım zaten o anlık çekilen şeyler uğraşsam neler neler oluyor kendi gözümle gördüm :) ancak şu var ki uğraşmak da fayda etmeyen telefonlar var, ışık az bir şey gidince karincalanan, fps düşürüp hareketli cisimleri çekemeyen kameralar da var onlar da bu zor işte :) kameranın en kötü hali böyle çekiyor ugrasilinca çok mükemmel kareler çıkıyor arkadaşimda da var ondan fotoğraflar atarım akşam buraya, o uğraşıyor :)

serecans

serecans

Üye

hikmet366

hikmet366

Üye

personable

personable

Üye

Xperia Z3

furyzer0

furyzer0

Üye

Sent from mTalk using lumia950

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
hikmet366

hikmet366

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benzin istasyonun da araba yıkarken çektim 4k s6

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Cihaz: iPhone 6
Kullanılan program: fotor hdr
Yer: Feshane civarındaki kırık köprü

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve By_Casparov
hikmet366

hikmet366

Üye

#canon

furyzer0

furyzer0

Üye
Cihaz: iPhone 6
Kullanılan program: fotor hdr
Yer: Feshane civarındaki kırık köprü

Hdr yi abartmış bu program

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Hdr yi abartmış bu program

Abartma ile alakası yok ; hdr Çek'imi normal. Foto çektikten sonra programın içindeki bazı filtreler ile ben fotoğrafları bu hale getirdim...

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Abartma ile alakası yok ; hdr Çek'imi normal. Foto çektikten sonra programın içindeki bazı filtreler ile ben fotoğrafları bu hale getirdim...
Anladım

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
FK5896

FK5896

Üye
bunlarda benden olsun :)
#Note4

Üst Alt