avast
Üye
Ben kendim cektim gercek heralde yani hayal degildi sanirimŞu güller gerçekmi?

Ben kendim cektim gercek heralde yani hayal degildi sanirimŞu güller gerçekmi?

gerçek ten kastım suni mi ?Ben kendim cektim gercek heralde yani hayal degildi sanirim![]()
Baya canli gul hocam boyali sudami bekletiyorlar yoksa genetik bilimimi bilmiyorum ama gul bildiginiz dikenli canli bitki yani kizilay sakaryadaki aradaki cicekcilerde yada kizilay guvenin arasindaki cicekcilerde gokkusagi gulu varmi diye sorun alabilirsiniz ben miz arkadasima almistim 15 liragerçek ten kastım suni mi ?
Sormamdaki sebep: Tohumunu satıyolar gerçekten böyle oluyor diyolarda ondan sordum.Baya canli gul hocam boyali sudami bekletiyorlar yoksa genetik bilimimi bilmiyorum ama gul bildiginiz dikenli canli bitki yani kizilay sakaryadaki aradaki cicekcilerde yada kizilay guvenin arasindaki cicekcilerde gokkusagi gulu varmi diye sorun alabilirsiniz ben miz arkadasima almistim 15 lira

Perspektif olarak daha orantılı bir çekim yapmış olsaydınız çok iyi bir fotoğraf ortaya çıkacaktı.Xperia Z2
Note 5 e hayran kaldım şuanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 5
Marifet sadece note 5 de değil hocamNote 5 e hayran kaldım şuan

Biliyorum hocam ben fotoğraf kalitesi için söyledim sizin de emeğinize sağlıkMarifet sadece note 5 de değil hocam![]()

Eyvallah sağolunBiliyorum hocam ben fotoğraf kalitesi için söyledim sizin de emeğinize sağlık![]()

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii
O kadar acemilik olsun hocam sonuçta profesyonel değilimPerspektif olarak daha orantılı bir çekim yapmış olsaydınız çok iyi bir fotoğraf ortaya çıkacaktı.
Kadrajın alt kısmı ile üst kısmı yanlış yerde durmuş