Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

mertyegin57

mertyegin57

Üye
Gerçekten Güzel Resimler Var :)

savaza

savaza

Üye
madem fotoğrafa düşkünsünüz fotoğraflarınızı facebook grubumuzda da paylaşabilirsiniz, gelin grubumuza katılın.
bekleriz...
madem fotoğrafa düşkünsünüz fotoğraflarınızı facebook grubumuzda da paylaşabilirsiniz, gelin grubumuza katılın.
bekleriz...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
LG G4
ISO 50 Poz süresi 1/6000

Exposure -1,20 / Contrast -2 / Blacks + 15 ve Kadraj düzeltildi

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo, Enes, ~N.A.W.Y~ ve 6 diğerleri
feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
LG G4
ISO 50 Poz süresi 1/6000

Telefon değil o ya, camera bildiğin, lensi çok iyi daha 10dk arkadaş video izletti g4 ün süper ötesi kamerası var

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve boran9999
4MaGuS

4MaGuS

Üye
LG G4
ISO 50 Poz süresi 1/6000

iso ve poz süresini manuel olarak mı ayarladınız boran bey normalde tellerde iso ayarı genelde 100 den başlar ya merak ettim

boran9999

boran9999

Üye
iso ve poz süresini manuel olarak mı ayarladınız boran bey normalde tellerde iso ayarı genelde 100 den başlar ya merak ettim

Diafram f/1.8 sabit bunun dışındakiler manuel ayarlanabiliyor ISO 50-2700 aralığında gerçi sensör boyutu itibarıyla 400 ısodan sonrası bana biraz saçma geliyor pozlama süresi benim DSLR den iyi :d

Edit: Sorunuza cevap vermeyi unuttum özür dilerim Kendimi kısıtmayı sevmiyorum o yüzden hem DSLR de hem bu tür cihazlarda manuel kullanımlar bana daha özgürce geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Diafram f/1.8 sabit bunun dışındakiler manuel ayarlanabiliyor ISO 50-2700 aralığında gerçi sensör boyutu itibarıyla 400 ısodan sonrası bana biraz saçma geliyor pozlama süresi benim DSLR den iyi :d

Edit: Sorunuza cevap vermeyi unuttum özür dilerim Kendimi kısıtmayı sevmiyorum o yüzden hem DSLR de hem bu tür cihazlarda manuel kullanımlar bana daha özgürce geliyor.
pozlama süresi diğer cihazlarda da cazip rakamlara ulaşıyor o sorun değilde 1020 de iso 60 olarak ayarlanabiliyordu daha doğrusu beta olarak geldi onun dışında bildiğim diğer tüm cihazlar 100 iso dan başlıyor çok az fark gibi gelsede bence fark yaratıyor, 1/6000 değerinde yeterince aydınlık çekmiş normalde o ayarlarda karanlık çekemsi gerekir etraf çokmu aydınlıktı acaba

boran9999

boran9999

Üye
pozlama süresi diğer cihazlarda da cazip rakamlara ulaşıyor o sorun değilde 1020 de iso 60 olarak ayarlanabiliyordu daha doğrusu beta olarak geldi onun dışında bildiğim diğer tüm cihazlar 100 iso dan başlıyor çok az fark gibi gelsede bence fark yaratıyor, 1/6000 değerinde yeterince aydınlık çekmiş normalde o ayarlarda karanlık çekemsi gerekir etraf çokmu aydınlıktı acaba

Siz bu işi biliyorsunuz :)

Şöyle açıklayayım Normal DSLR makinada olsa bu ters ışıkta diaframı oldukca kısardım mesele 22 diafram ıso 100 pozlama 1/60 gibi o zamanda bu etkiyi alabilirdim dediğim gibi diaframa müdehale edemiyorsunuz o yüzdende güneşin etkisini azaltmak için 50 iso yu seçtim pozlama grafiğinde sizi zaten uyarıyor karanlık yada fazla aydınlık olacağını sizde buna göre pozlama süresini kısıyor yada açıyorsunuz f1.8 in avantajları olduğundan dez avantajlarıda var fotoğrafta görüldüğü üzere ışık ters yani bodrum güneşine karşı fotoğraf çekiyorsunuz ışık az daha sert gelse filtresiz fotoğraf çekemezsiniz. Bende f/1.4 lenste var bu tür ışıklarda ND filitresiz fotoğraf çekemiyorum zaten bu saatlerde fotoğraf çekmeyi kimse önermez. Umarım açıklayıcı olmuştur :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve 4MaGuS
byAndroid

byAndroid

Üye

Gece bu saatte flaş ışığı ile :D

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
LG G4
ISO / 200 - Pozlama suresi 1/8
Exporsure : -0,95
Contrast : +17
Shadows: +25
Blacks:+31
Dolgu için el feneri :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo, ŞenolTÜRK, FK5896 ve 9 diğerleri
beyge123

beyge123

Üye

SM-G900FQ Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: FK5896, boran9999, abdulk4dir ve 1 kişi daha
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Galaxy S5

Galaxy S5

Galaxy S5

• Beğen
Tepkiler: beyge123 ve boran9999

Karavelaa

Üye
LG G4
Ayarlarıyla oynayıp tekrar başka gondereceğim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov, FK5896, abdulk4dir ve 2 diğerleri
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

• Beğen
Tepkiler: abdulk4dir, Invoke ve boran9999
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
LG G4 yakın çekim

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, OttomaN TigeR, abdulk4dir ve 1 kişi daha
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
FK5896

FK5896

Üye

x8 zoom kot pantolonu :D

x8 zoom

x8 zoom

Note 4. Fotoğraflarda oynama yapılmamıştır..

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa, 0MG90, abdulk4dir ve 3 diğerleri

Üst Alt