Eyvallah hocam sağ olunÇok beğendim :^^

Telefon değil o ya, camera bildiğin, lensi çok iyi daha 10dk arkadaş video izletti g4 ün süper ötesi kamerası varLG G4
ISO 50 Poz süresi 1/6000
Exposure -1,20 / Contrast -2 / Blacks + 15 ve Kadraj düzeltildi
iso ve poz süresini manuel olarak mı ayarladınız boran bey normalde tellerde iso ayarı genelde 100 den başlar ya merak ettimLG G4
ISO 50 Poz süresi 1/6000
Exposure -1,20 / Contrast -2 / Blacks + 15 ve Kadraj düzeltildi
iso ve poz süresini manuel olarak mı ayarladınız boran bey normalde tellerde iso ayarı genelde 100 den başlar ya merak ettim
pozlama süresi diğer cihazlarda da cazip rakamlara ulaşıyor o sorun değilde 1020 de iso 60 olarak ayarlanabiliyordu daha doğrusu beta olarak geldi onun dışında bildiğim diğer tüm cihazlar 100 iso dan başlıyor çok az fark gibi gelsede bence fark yaratıyor, 1/6000 değerinde yeterince aydınlık çekmiş normalde o ayarlarda karanlık çekemsi gerekir etraf çokmu aydınlıktı acabaDiafram f/1.8 sabit bunun dışındakiler manuel ayarlanabiliyor ISO 50-2700 aralığında gerçi sensör boyutu itibarıyla 400 ısodan sonrası bana biraz saçma geliyor pozlama süresi benim DSLR den iyi :d
Edit: Sorunuza cevap vermeyi unuttum özür dilerim Kendimi kısıtmayı sevmiyorum o yüzden hem DSLR de hem bu tür cihazlarda manuel kullanımlar bana daha özgürce geliyor.
pozlama süresi diğer cihazlarda da cazip rakamlara ulaşıyor o sorun değilde 1020 de iso 60 olarak ayarlanabiliyordu daha doğrusu beta olarak geldi onun dışında bildiğim diğer tüm cihazlar 100 iso dan başlıyor çok az fark gibi gelsede bence fark yaratıyor, 1/6000 değerinde yeterince aydınlık çekmiş normalde o ayarlarda karanlık çekemsi gerekir etraf çokmu aydınlıktı acaba

HaaarikaLG G4
ISO / 200 - Pozlama suresi 1/8
Exporsure : -0,95
Contrast : +17
Shadows: +25
Blacks:+31
Dolgu için el feneri
Alttaki keşan mı yoksa hocamLG G4 yakın çekim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız