najanaja
Üye
Bencede renkler daha canlı oldu güzel yapabilmişmiyim :-DBen Hdr olanı beğendim ya renkler çok güzel![]()
Bencede renkler daha canlı oldu güzel yapabilmişmiyim :-DBen Hdr olanı beğendim ya renkler çok güzel![]()
Orjinal Resimlerim Bu Kadar Beğenilmiyordu Demekki Bundan Sonra HDR Paylaşıcaz
Cihaz?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk 2sini çok beğendim808
6 BeğeniOrjinal Resimlerim Bu Kadar Beğenilmiyordu Demekki Bundan Sonra HDR Paylaşıcaz
Cihaz?
najanın z2 cihazıvalla bence çok güzel olmuşlar renkler ve manzara çok iyi ek bi hdr camerayla mı yoksa telin kendi kamera prosuyla mı hdr çektin? benim tel Z2.808
6 BeğeniOrjinal Resimlerim Bu Kadar Beğenilmiyordu Demekki Bundan Sonra HDR Paylaşıcaz
Cihaz?
tikliyorum hicbisey gelmiyo
Nexus 5 bazilarini paylasmis olabilirim net hatirlayamadim paylastiysam daha once kusuruma bakmayin
ilk resim hos olmus
Galaxy Trend Plus
oha
S4 un kamerasindan bi kare

Resim Pek Hoşuma Gitmedidevalla bence çok güzel olmuşlar renkler ve manzara çok iyi ek bi hdr camerayla mı yoksa telin kendi kamera prosuyla mı hdr çektin? benim tel Z2.
Pcde Yaptım
Tşklerilk 2sini çok beğendimnajanın z2 cihazı

ayıp ayıp özel hayat diye bir şey var en azından yüzlerini sansür yapsaydınız böyle tanınırlar
S4 un kamerasindan bi kare

Olay sonrasi infaz edildiler problem yokk [emoji2] [emoji2] [emoji2]ayıp ayıp özel hayat diye bir şey var en azından yüzlerini sansür yapsaydınız böyle tanınırlar![]()