Allahım ya fotoğraflara bak, tüm telefonları unutup 808 alasım geliyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 808 Pureview

Heybeliada mı orası ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tabi işletim sistemi kamerası gibi değil![]()
yok kardeşya Tekirdağ burası Atatürk orman çiftliği diye geçiyorHeybeliada mı orası ?
Hmm güzel yermişyok kardeşya Tekirdağ burası Atatürk orman çiftliği diye geçiyor
Fotoğraflar harika bu arada çok başarılı. Hele o son yüklediğin(Bambu sanırım
) Harika. Arkaplan yapabilirim 

bambu mu nebileyimHmm güzel yermişFotoğraflar harika bu arada çok başarılı. Hele o son yüklediğin(Bambu sanırım
) Harika. Arkaplan yapabilirim
-Yani iznin varsa kullanabilirim![]()
hangi fotoymuş o istediğin gibi kullan1.de ışıklar az çıkmış, 2. güzel amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Acikcasi ayak ustu cektim dediginizi farkettim ama isigi alamadim sag ve sol kosu alaniydi insanlari engellemek istemedim 1 de bunlari hdrsiz cektimde bu hdr i bi deneyemedim1.de ışıklar az çıkmış, 2. güzel ama![]()
Evet ustadim bende ankaradayim ama yakalayamiyorum bunlari nasil yakaliyorsun yaAnkaradan Taze Taze
çok güzel kareler bunları çekerken nasıl bir ayar ve ya yol izliyorsunuz acaba bizide bilgilendirebilir misiniz ?Ankaradan Taze Taze
İş Telefonda Benlik Birşey Yok.Acikcasi ayak ustu cektim dediginizi farkettim ama isigi alamadim sag ve sol kosu alaniydi insanlari engellemek istemedim 1 de bunlari hdrsiz cektimde bu hdr i bi deneyemedimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet ustadim bende ankaradayim ama yakalayamiyorum bunlari nasil yakaliyorsun ya
Bu Resmi Nereden Çektin? 808 Kullanıyormusun?çok güzel kareler bunları çekerken nasıl bir ayar ve ya yol izliyorsunuz acaba bizide bilgilendirebilir misiniz ?
İş Telefonda Benlik Birşey Yok.
Bu Resmi Nereden Çektin? 808 Kullanıyormusun?