arada gaza geilyorum soyle bi 808 bulsam sadce kamera icin 300 e falan direk alcamYemin Ediyorum Çok Resim Var Ama Upload Sıkıntım Var Kim Uğraşacak Yoksa Varya Resme Boğardım SiziNeyse Siz Atın Bari
![]()

O Fiyata Bulman İmkansızarada gaza geilyorum soyle bi 808 bulsam sadce kamera icin 300 e falan direk alcam![]()
Bulsaydı Çizik Doludur Ekranı Kırıktır Bieşeydir :P
Kameranin Hakkını Vereceksiniz Alın Yoksa Parayi İsraf Etmeyin Özelliklede O Ağirliği Kendinize Yük EtmeyinLumialara o yüzden aklım kaymıyo değil özellikle 1020![]()
Yok şuan var telefonum ama kamera konusunda çok iyiler.O Fiyata Bulman İmkansızBulsaydı Çizik Doludur Ekranı Kırıktır Bieşeydir :P
Kameranin Hakkını Vereceksiniz Alın Yoksa Parayi İsraf Etmeyin Özelliklede O Ağirliği Kendinize Yük Etmeyin
300 Tlye Bulsana Bana808 öyle uçuk bişey değil bulur ya
50 TLde Sana Vericem Üstüne
Ama Temiz Olacak CihazBi Ara Değil :P Everytime Lazım Bize Ayrıca Cihaz Nasıldı Temizmi Ekranımı Patlakti Yada USB SOketimi Bozuktu Nesi Vardi Öyle O Fiyata Gitmez Sıfırı 700 800 TL Cıvari Zaten Şu AnForumda satıyolardı bi ara. Hatta mağazarda 750 ye seri sonu falan satıyolardı araştır bulursun 50 tl mi isterim.![]()
Sifiri varmiki halaBi Ara Değil :P Everytime Lazım Bize Ayrıca Cihaz Nasıldı Temizmi Ekranımı Patlakti Yada USB SOketimi Bozuktu Nesi Vardi Öyle O Fiyata Gitmez Sıfırı 700 800 TL Cıvari Zaten Şu An
VarSifiri varmiki hala
4 Sn Pozladığında Gece Yada Akarsularda Patlama Vs Oluyormu?Lumia 1020, fotoğraf bilgileri için EXIF bakabilirsiniz.
Gayet iyi yakalanmış bir fotoğraf, gün batımı çekimi denemiştim ama pek başarılı olamamıştım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bkz :
)Az bir miktar yaptım. Özellikle günbatımı fotoğraflarında zoom yapılmaması gerekiyor ama çektiğim yer bana baya uzak olunca yakınlaştırna ihtiyacı hissettim.
Kötü Çıkmiş Zoommu Yaptın