Aytaç-01
Üye
Bende Daha Ne Resimler Var Haci :P Yaklaşma Toz Olursun![]()
Exposure çekim çok çok çok zor. Nasıl bu kadar duzgun çıkartabildin tripod mu var? En ufak sarsıntıda dağılıyor yoksa
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bende Daha Ne Resimler Var Haci :P Yaklaşma Toz Olursun![]()
Trimpotsuz Olurmu Hiç O Olmazsa OlmazlardanExposure çekim çok çok çok zor. Nasıl bu kadar duzgun çıkartabildin tripod mu var? En ufak sarsıntıda dağılıyor yoksa
İso İle Oynadınmı Olay Biter Trimpotsuz Çamur GörürsünExposure çekim çok çok çok zor. Nasıl bu kadar duzgun çıkartabildin tripod mu var? En ufak sarsıntıda dağılıyor yoksa
Hiçbir efekt kullanılmadı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLumia 920. Hatta göz bebeğine dikkatli bakınca beyaz Lumia 920'm bile göz kırpıyor oradan. Arkadan vuran ışık iPhone 5S in flaş ışığıdır. Hafif zoom da yaptım.
920 den beklemezdim bu kadar iyi resim. Elle İso 50 VerilirmiIso 50, pozlama +1,0 yapıyordum ama bozuk çıkıyor işte tripod olmadan
808 Mi Cihazin? Ayrıca +1 Niye?Elle İso 50 Verilirmi808 Mi Cihazin? Ayrıca +1 Niye?
ataştırdım long exposure 808 çekimlerini ileri gelenler 50 iso 1 pozlama verip çekmişler inanılmaz resimler çıkmıştı. Lakin tripodsuz çekim yapıyordum ben ufak kymalar dışında gayet güzel resimler çıkıyordu. Şimdi benim merak ettiğim L920 ile exposure çekimi nasıl yapabilirim? 
Yaparsında Camera Pro İle Yanı Nokia Pro Cam İle Fakat Asla Bir 808 Kadar İyi Resim Vermesini Bekleme2 hafta öncesine kadar 808'di.ataştırdım long exposure 808 çekimlerini ileri gelenler 50 iso 1 pozlama verip çekmişler inanılmaz resimler çıkmıştı. Lakin tripodsuz çekim yapıyordum ben ufak kymalar dışında gayet güzel resimler çıkıyordu. Şimdi benim merak ettiğim L920 ile exposure çekimi nasıl yapabilirim?
Yazılımsa 1-4 Sn Arasında Pozlayabilirsun Wp İle Ama Beni Pek Tatmin Etmedi Bilmiyorum Aslında Güzel Ama Uçan Bir Ari Vsyi Yakalayabiliyormu? 1020 Neysede Diğerleri.İso 50 +1 Olayı Enterasanmiş Benimde Çok Çekimim Var Ama İsoyu 50 Veripte +1 Niye Anladiğim Kadarıyla Pozlayacaksın İsoyu 100 Yapmak Daha Mantıklı Ki +1de Görüntüyü Bozar Bnaa SorarsanYaparsında Camera Pro İle Yanı Nokia Pro Cam İle Fakat Asla Bir 808 Kadar İyi Resim Vermesini BeklemeYazılımsa 1-4 Sn Arasında Pozlayabilirsun Wp İle Ama Beni Pek Tatmin Etmedi Bilmiyorum Aslında Güzel Ama Uçan Bir Ari Vsyi Yakalayabiliyormu? 1020 Neysede Diğerleri.İso 50 +1 Olayı Enterasanmiş Benimde Çok Çekimim Var Ama İsoyu 50 Veripte +1 Niye Anladiğim Kadarıyla Pozlayacaksın İsoyu 100 Yapmak Daha Mantıklı Ki +1de Görüntüyü Bozar Bnaa Sorarsan
deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Led flaş tam bir facia xenon dan sonra 
Trazonlu olunca çekecek başka bşe gelmiyo insanın aklına![]()
Yaparsında Camera Pro İle Yanı Nokia Pro Cam İle Fakat Asla Bir 808 Kadar İyi Resim Vermesini BeklemeYazılımsa 1-4 Sn Arasında Pozlayabilirsun Wp İle Ama Beni Pek Tatmin Etmedi Bilmiyorum Aslında Güzel Ama Uçan Bir Ari Vsyi Yakalayabiliyormu? 1020 Neysede Diğerleri.İso 50 +1 Olayı Enterasanmiş Benimde Çok Çekimim Var Ama İsoyu 50 Veripte +1 Niye Anladiğim Kadarıyla Pozlayacaksın İsoyu 100 Yapmak Daha Mantıklı Ki +1de Görüntüyü Bozar Bnaa Sorarsan
Valla Bende Bir Ara 808den Başka Cihaz Alacaktımda 41 Mpden 8 Mpye Düşemem Alırsam 1020 AlırımMaalesef 808in 5mpx moduna bile yaklaşamıyor 8.7 mpx... Microsoft Camera ile Nokia Pro Cam tartışmaları çok buyuk ama ben Pro Cam den yanayımdeneyeceğim bakalım nasıl olacak. Led flaş tam bir facia xenon dan sonra
Ama Dediğin Gibi Gerçekten Yanına Bile Yaklaşamiyor Yılların Cihazi Hala Kafa Tutuyor
Pozlamayı 1 Snden Büyük Yap Nasılsa Telefon Dik Konuyor Yere Duruyor 808de Öyle Bişey Yok 920yi Koy Bir Yere Alt Tuşların Olduğu Yer Yani Sonra Ekrana Yavaşça Bas Çeksin Sonuçları Görürsün
Sennsör Büyük Yapacak Bişey Yok 8 Mpde Olsaydı Yine 920ye Fark Atardı 920 deki sensör Küçük + Flaş Vs YazifBir de N8 var elimde L920 PureView olmasına rağmen N8 ezici ustun
Valla Bende Bir Ara 808den Başka Cihaz Alacaktımda 41 Mpden 8 Mpye Düşemem Alırsam 1020 AlırımAma Dediğin Gibi Gerçekten Yanına Bile Yaklaşamiyor Yılların Cihazi Hala Kafa Tutuyor
Pozlamayı 1 Snden Büyük Yap Nasılsa Telefon Dik Konuyor Yere Duruyor 808de Öyle Bişey Yok 920yi Koy Bir Yere Alt Tuşların Olduğu Yer Yani Sonra Ekrana Yavaşça Bas Çeksin Sonuçları Görürsün
Sennsör Büyük Yapacak Bişey Yok 8 Mpde Olsaydı Yine 920ye Fark Atardı 920 deki sensör Küçük + Flaş Vs Yazif
senle face üzerinden de muhabbet etmiştik daha önce isminden hatırladım Türk yapımı 808 sayfasında 
trabzonlumusun loo snde
Ohoo :P

Şu Trimpod Olayından Mi YoksaEyvallah deneyeceğimsenle face üzerinden de muhabbet etmiştik daha önce isminden hatırladım Türk yapımı 808 sayfasında
Duvara Yazmiştin Aradan 1 Sene Geçtikten Sonra Cevap Yazmiştin Hani
61,5trabzonlumusun loo snde![]()

Şu Trimpod Olayından Mi YoksaDuvara Yazmiştin Aradan 1 Sene Geçtikten Sonra Cevap Yazmiştin Hani
61,5![]()

Tamam Tamam ÇıkardımAynen cami resmi vardı Adana Merkez Camii o olay
Dünya Küçükmüş 
Beyazları PatlaşmişsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Discovery.