Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence şimdiki telefonların kamerası en kötü denilenle bile mükemmel denecek fotoğraflar elde edilebilir. :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 nokia crativ studyo oynamalı

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
resimde contrast ve doygunluk az biraz ondan hafif beyazlık var resimde saygılar..
aslında orta kısımdaki beyazlıktan bahseiyorsanız onu ben yaptım yan kenarları bulanıklaştırmak için silindirik bir şekilde iç kısmı netlenen dış kısmını bozan ayarı yapınca otomotik böyle yaptı ama hoşuma gitmişti benim

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aslında orta kısımdaki beyazlıktan bahseiyorsanız onu ben yaptım yan kenarları bulanıklaştırmak için silindirik bir şekilde iç kısmı netlenen dış kısmını bozan ayarı yapınca otomotik böyle yaptı ama hoşuma gitmişti benim
güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sanki
güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sanki

sekajmer

sekajmer

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
çok fazla arttırmadan biraz daha oynama yaptım

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
Kameranın gece çekimi harika! 6 katman lens ile mükemmel yakın çekim yapıyor . ve ozel kamera uygulamaları ile 10 üzerinden 9 puanı hak ediyor.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Kameranın gece çekimi harika! 6 katman lens ile mükemmel yakın çekim yapıyor . ve ozel kamera uygulamaları ile 10 üzerinden 9 puanı hak ediyor.
discovery eliteyi beğenmez isem büyük ihtimalle onu alıcam lumia serisi 10 numara çıkdığından beri gelişme gösteriyor :D

Never Back Down

Never Back Down

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, OttomaN TigeR, boran9999 ve 3 diğerleri
Türe

Türe

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve boran9999

Üst Alt