925 tam size göre o zamanalmışken kaliteli olsun![]()
kullanan birisi olarak diyorum

Kamerası 10 üzerinden kaç925 tam size göre o zamankullanan birisi olarak diyorum
![]()
![]()
bide oyun performansı şarjı falan 
resimde contrast ve doygunluk az biraz ondan hafif beyazlık var resimde saygılar..L920 nokia crativ studyo oynamalı
aslında orta kısımdaki beyazlıktan bahseiyorsanız onu ben yaptım yan kenarları bulanıklaştırmak için silindirik bir şekilde iç kısmı netlenen dış kısmını bozan ayarı yapınca otomotik böyle yaptı ama hoşuma gitmişti benimresimde contrast ve doygunluk az biraz ondan hafif beyazlık var resimde saygılar..
güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sankiaslında orta kısımdaki beyazlıktan bahseiyorsanız onu ben yaptım yan kenarları bulanıklaştırmak için silindirik bir şekilde iç kısmı netlenen dış kısmını bozan ayarı yapınca otomotik böyle yaptı ama hoşuma gitmişti benim
güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sankiaslında orta kısımdaki beyazlıktan bahseiyorsanız onu ben yaptım yan kenarları bulanıklaştırmak için silindirik bir şekilde iç kısmı netlenen dış kısmını bozan ayarı yapınca otomotik böyle yaptı ama hoşuma gitmişti benim
şarj seviyesi olarak üst seviye lumialardan en çok giden Lumia 820. 925 bir günü oyun, müzik, internet ile tamamlarKamerası 10 üzerinden kaçbide oyun performansı şarjı falan
![]()

çok fazla arttırmadan biraz daha oynama yaptımgüneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sanki
güneş merkezli resim almışsınız galiba ortayı netleştirip kenarlara bulanıklık verip biraz constrat biraz da doygunluk vererek daha iyi bi görüntü elde edilebilirdi sanki
discovery eliteyi beğenmez isem büyük ihtimalle onu alıcam lumia serisi 10 numara çıkdığından beri gelişme gösteriyorKameranın gece çekimi harika! 6 katman lens ile mükemmel yakın çekim yapıyor . ve ozel kamera uygulamaları ile 10 üzerinden 9 puanı hak ediyor.

elite'in ön kamera çok başarılı olucakdiscovery eliteyi beğenmez isem büyük ihtimalle onu alıcam lumia serisi 10 numara çıkdığından beri gelişme gösteriyor![]()
8 mpaynen 8 mp çok gelir yaelite'in ön kamera çok başarılı olucak8 mp

Manzara mükemmelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Afterlight eli deydiManzara mükemmel![]()

Hdr mi kullandın? Kameranın uygulaması değilse ismini verir misin?Afterlight eli deydi![]()
AfterlightHdr mi kullandın? Kameranın uygulaması değilse ismini verir misin?