0MG90
Üye
Buyrun şimdi çektim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkinizi de tebrik ederim, harika çekim

Buyrun şimdi çektim.

teşekkürler beğendiğinize sevindimİkinizi de tebrik ederim, harika çekim![]()
Teşekkürlerİkinizi de tebrik ederim, harika çekim![]()
Bunlarda benden Canımın resimleri;D

güzeeelyağmurlu bir gün ve sokak. Lg g2 telefonun kendi fotoğraf düzenleme aracını kullandım. Bilmem olmuş mu ama: )
yağmurlu bir gün ve sokak. Lg g2 telefonun kendi fotoğraf düzenleme aracını kullandım. Bilmem olmuş mu ama: )

orjinal boyutuyla verseniz daha iyi olur gibime geliyoLG G2 ;

Net hızı düşük olduğundan boyutu 800 yatay pixel yaptım yoksa upload inanılmaz sıkıntılı selamlarorjinal boyutuyla verseniz daha iyi olur gibime geliyo![]()
Baya iyi olmus trenle olmasina ragmenbir de bu fotoğraf var ama nasıl bilmiyorum bunda da efekt var. Ama trendeki belirsizlik çekimle oldu ondan hoşuma gitti benim)![]()
Teşekkürler: )Baya iyi olmus trenle olmasina ragmen
L920
kalem elinde arkadaş döndürürken deklenşör hızı 1/2000 de flaş açık çekimi
amacım zaten hareketli bir nesneyi sabit çekmek olduğu yükseltmedim ancak evet yükselterekde farklı kareler çekile bilir aynısı s4 de denedim o çekemedi bu aradaSevgili aydın bu tür Kareleri daha düşük enstantanelerde fotoğraflarsanız olaya bir hareket katmış olursunuz. Siz karenin hareketli olduğunu yazmasaydınız ben inanki bir anlam veremezdim fotoğrafınıza. Sevgiler

İzbantelefonun kendi uygulamasindan efekt verdim.
bir de bu fotoğraf var ama nasıl bilmiyorum bunda da efekt var. Ama trendeki belirsizlik çekimle oldu ondan hoşuma gitti benim)![]()