Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Sevgili muhammed kardeşim tüm fotoğraflarına severek baktım olduca güzel kareler ayrıca başarılıda ama DSLR makinalara alışmak lazım ilk başlarda oldukca fazla hayal kırıklığı yarata bilir ama manuel modlarda kullandıkca bilgin artıyor tabi bol bol fotoğrafla gözlemlemek kendi adıma ben çok severek yapıyorum bu işi her çektiğin kare başarılı olacak diye bir garanti yok örneğin sabah eklediğim fotoğrafı 10 kare çektiğim fotoğraf arasından seçtim koydum yani 10/1 :) kesinlikle bir DSLR makina tavsiye ederim öyle pahallı şu kadar MP vs vs takıntıların olmasın işini şuan için çokta pahallı olmayan makinalarla göre bilirsin zamanla ihtiyaçlar kendini belli ediyor şimdilik sevgiler.

EyvAllah teşekkürler hocam . Görüşlerinize katılıyorum. Zaten bu seçtiğim resimler yaklaşık 100 resim arasından seçildi. Her çekim başarılı olmuyor. Bende bu işi zevkle yapıyorum. Kısmetse de DSLR makina alıp kendimi geliştirmek istiyorum. Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim.. :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999

sehabe2

sehabe2

Üye

muğla bodrum güvercinlik.bir hafta önce.
nokia 603.
doygunluk %50.

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, kskmehtap ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye

muğla bodrum güvercinlik.bir hafta önce.
nokia 603.
doygunluk %50.

Çok güzel bir kare tebrikler. İçimden şöyle bir şey geçti! İnsanlar bodrum istanbul ben ise cezayirdeyim ne işim var burada dedirttin bana :) Sevgiler kardeşim.
EyvAllah teşekkürler hocam . Görüşlerinize katılıyorum. Zaten bu seçtiğim resimler yaklaşık 100 resim arasından seçildi. Her çekim başarılı olmuyor. Bende bu işi zevkle yapıyorum. Kısmetse de DSLR makina alıp kendimi geliştirmek istiyorum. Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim.. :)

Gerçekten gürültüsüz pırıl pırıl fotoğraflar tekrar tebrikler. Benim bir ağabeyim var belki 50 yıldır fotoğraf çekiyorum ama en beğendiğim aceleyle çekilmiş tek bir kare fotoğrafı olduğunu der. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: sehabe2 ve mehsevim
sehabe2

sehabe2

Üye
teşekkürler kardeşim.
Çok güzel bir kare tebrikler. İçimden şöyle bir şey geçti! İnsanlar bodrum istanbul ben ise cezayirdeyim ne işim var burada dedirttin bana :) Sevgiler kardeşim.

Gerçekten gürültüsüz pırıl pırıl fotoğraflar tekrar tebrikler. Benim bir ağabeyim var belki 50 yıldır fotoğraf çekiyorum ama en beğendiğim aceleyle çekilmiş tek bir kare fotoğrafı olduğunu der. Sevgiler

mehmettech

mehmettech

Üye

Geçen yaz, köyde çekmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, TheLastWarrior, Mayk29 ve 2 diğerleri

kskmehtap

Üye
ankaradan bir kare lg g2: )

• Beğen

kskmehtap

Üye
Lg g2

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve boran9999
Never Back Down

Never Back Down

Üye
İphone 5S

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, By_Casparov, TheLastWarrior ve 4 diğerleri
mehmettech

mehmettech

Üye
Abi nekadar, güzel yerler varmış ya....

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia L & Snapseed

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, mehsevim, Mayk29 ve 8 diğerleri
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
2011den beri acik olqn ve halen guncel olan bir konu tebrik etmek istedim ;)

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve mehmettech

kskmehtap

Üye
Bugünden Anitkabir LG g2 ile.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, mehmettech, TheLastWarrior ve 1 kişi daha

kskmehtap

Üye
Anıtkabir ağaçlarda kuş yuvaları.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, TheLastWarrior ve boran9999