Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Biraz photoshop lazim buna:)
çok güzel olmuş eline sağlık sadece mavi rengi biraz daha belirgin yapma şansımız olsa çok daha güzel olabilir sanki bende deniyeyim pek kullanmıyorum aslında pekte bilmiyorumda uğraşasım geldi şimdi

Kerim.

Kerim.

Üye
çok güzel olmuş eline sağlık sadece mavi rengi biraz daha belirgin yapma şansımız olsa çok daha güzel olabilir sanki bende deniyeyim pek kullanmıyorum aslında pekte bilmiyorumda uğraşasım geldi şimdi
Yapilir daha belirgin ama yeterli bence bu:)

parafuso

parafuso

Üye
n8 ile gece çekimi

Tabiri caizse ; ölüyü fazla yıkarsa ya osurur ya sçar :D demişler. Resimde öyledir. Fazla efekt fotonun dışında bişey oluyor bence gayet ideal tonda.
Biraz photoshop lazim buna:)

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri
boran9999

boran9999

Üye
Güzel bir sabah resmi LG G2 Buyrun ;

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, OttomaN TigeR ve 5 diğerleri
messevim

messevim

Üye
Bende şu ana kadar kullandığım telefonlardan karışık resimler atayım.

@boran9999 Hocam görüşleriniz benim için önemlidir. Fotoğraf çekme becerisi var mı acaba bende ? :) Ona göre işi profösyönel makinalar alarak genişleteeceğim.

LG G2 (13 megapixel)

HTC my Touch 4G ( 8megapixel )

N95 (5 megapixel )

Güncelleme

Nokia n8 (12 megapixel )

Şimdilik bu kadar .. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, kskmehtap ve 4 diğerleri
Invoke

Invoke

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, boran9999 ve mehsevim
Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşlar bende buraya kolay yoldan nasıl fotoğraf yükleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve .caner.
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, Invoke ve 1 kişi daha
Never Back Down

Never Back Down

Üye
İphone 5S

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, kskmehtap ve 3 diğerleri
foreverthe

foreverthe

Üye

S3 Snapseed

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Bende şu ana kadar kullandığım telefonlardan karışık resimler atayım.

@boran9999 Hocam görüşleriniz benim için önemlidir. Fotoğraf çekme becerisi var mı acaba bende ? :) Ona göre işi profösyönel makinalar alarak genişleteeceğim.

Sevgili muhammed kardeşim tüm fotoğraflarına severek baktım olduca güzel kareler ayrıca başarılıda ama DSLR makinalara alışmak lazım ilk başlarda oldukca fazla hayal kırıklığı yarata bilir ama manuel modlarda kullandıkca bilgin artıyor tabi bol bol fotoğrafla gözlemlemek kendi adıma ben çok severek yapıyorum bu işi her çektiğin kare başarılı olacak diye bir garanti yok örneğin sabah eklediğim fotoğrafı 10 kare çektiğim fotoğraf arasından seçtim koydum yani 10/1 :) kesinlikle bir DSLR makina tavsiye ederim öyle pahallı şu kadar MP vs vs takıntıların olmasın işini şuan için çokta pahallı olmayan makinalarla göre bilirsin zamanla ihtiyaçlar kendini belli ediyor şimdilik sevgiler.
çok güzel abi resimde photoshopda oynama var degilmi nasıl bir oynama yaptınız biraz bahsedermisiniz

Sevgili aydın kardeşim fotoğrafta aşırı bir oynama yok sadece %40 Titreşim %5 doygunluk verdim birde yanlarda hoş olmayan yerler vardı cropladım yani kestim ebadı 800 Pixel yaptım. Sevgiler
İphone 5S

Çok güzel karelemişsiniz emeğinize gönlünüze sağlık. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Kerim., 4MaGuS ve mehsevim
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Sevgili muhammed kardeşim tüm fotoğraflarına severek baktım olduca güzel kareler ayrıca başarılıda ama DSLR makinalara alışmak lazım ilk başlarda oldukca fazla hayal kırıklığı yarata bilir ama manuel modlarda kullandıkca bilgin artıyor tabi bol bol fotoğrafla gözlemlemek kendi adıma ben çok severek yapıyorum bu işi her çektiğin kare başarılı olacak diye bir garanti yok örneğin sabah eklediğim fotoğrafı 10 kare çektiğim fotoğraf arasından seçtim koydum yani 10/1 :) kesinlikle bir DSLR makina tavsiye ederim öyle pahallı şu kadar MP vs vs takıntıların olmasın işini şuan için çokta pahallı olmayan makinalarla göre bilirsin zamanla ihtiyaçlar kendini belli ediyor şimdilik sevgiler.

Sevgili aydın kardeşim fotoğrafta aşırı bir oynama yok sadece %40 Titreşim %5 doygunluk verdim birde yanlarda hoş olmayan yerler vardı cropladım yani kestim ebadı 800 Pixel yaptım. Sevgiler

Çok güzel karelemişsiniz emeğinize gönlünüze sağlık. Selamlar
Beğendiğine sevindim abi.
Teşekkür ederim.Daha kendimizi oyalamaya çalışıyoruz.
Tavsiyelerini bekliyorumki kendimi daha çok geliştireyim
Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Üst Alt