sana 1020 veriyimL920kaleyi çekemeye çalıştım ancak mesafe uzak olunca fazla netliyemedi daha dosgrusu yaklaştırınca iyi sonuç vermedi ancak yine paylaşım yapayım dedim buyrun

2. Resim çok iyi, bravo--Xperia U-- boran abi yorumunu bekliyorum![]()
Tessekkurler ;-)2. Resim çok iyi, bravo
versen çok iyi olur ya resimlerde full zomda net çekim yapmaya uğraşıyorum böyle bir takıntı olmaya başladı resim dıştan nasıl göründüğü hiç önemli değil resim full zom yapınca nasıl olduğu aşırı derece etkiliyor beni beni tatmin edecek bir cihaz var galiba oda canon 5m3 kafayı taktım anca belki o ancak yakın zamanda 1020de alıp denemeyi üdşünüyorum ancak seninle 1 hafta cihazları değiştirebilirizsana 1020 veriyim![]()

Sevgili doğukan kardeşim öyle bir yerdeyimki inan fotoğraflar bile 1 saatte açılıyor Sanırım 10 gün kadar sonra Türkiyeye dönecem o zaman bu görsel sorunları ortadan kalkar mutlaka bu sayfalara tek tek tektat bakacağım . Şimdilik sevgiler--Xperia U-- boran abi yorumunu bekliyorum![]()
versen çok iyi olur ya resimlerde fu ll zomda net çekim yapmaya uğraşıyorum böyle bir takıntı olmaya başladı resim dıştan nasıl göründüğü hiç önemli değil resim fu ll zom yapınca nasıl olduğu aşırı derece etkiliyor beni beni tatmin edecek bir cihaz var galiba oda canon 5m3 kafayı taktım anca belki o ancak yakın zamanda 1020de alıp denemeyi üdşünüyorum ancak seninle 1 hafta cihazları değiştirebiliriz![]()

içerik süper ama kameraya yorum yapamam
Ayvalık/Cunda, Nokia700 ile

10 numara olmuş kardeşim eline sağlık
S3+Snapseed
Eyvallah ustam, sağ ol10 numara olmuş kardeşim eline sağlık