Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye

Desire C ile köyden, Instagram efektli

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, boran9999, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yıkım anı

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve .caner.
lolaman

lolaman

Üye
Nokia C5-03 ile sisler altındayken.

Martılar

Uçuşan martılar

• Beğen
Tepkiler: boran9999
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920kaleyi çekemeye çalıştım ancak mesafe uzak olunca fazla netliyemedi daha dosgrusu yaklaştırınca iyi sonuç vermedi ancak yine paylaşım yapayım dedim buyrun

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, boran9999 ve sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
L920kaleyi çekemeye çalıştım ancak mesafe uzak olunca fazla netliyemedi daha dosgrusu yaklaştırınca iyi sonuç vermedi ancak yine paylaşım yapayım dedim buyrun
sana 1020 veriyim :)

doqukans2

doqukans2

Üye
--Xperia U-- boran abi yorumunu bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke, 4MaGuS, boran9999 ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sana 1020 veriyim :)
versen çok iyi olur ya resimlerde full zomda net çekim yapmaya uğraşıyorum böyle bir takıntı olmaya başladı resim dıştan nasıl göründüğü hiç önemli değil resim full zom yapınca nasıl olduğu aşırı derece etkiliyor beni beni tatmin edecek bir cihaz var galiba oda canon 5m3 kafayı taktım anca belki o ancak yakın zamanda 1020de alıp denemeyi üdşünüyorum ancak seninle 1 hafta cihazları değiştirebiliriz :)

boran9999

boran9999

Üye
--Xperia U-- boran abi yorumunu bekliyorum :)
Sevgili doğukan kardeşim öyle bir yerdeyimki inan fotoğraflar bile 1 saatte açılıyor Sanırım 10 gün kadar sonra Türkiyeye dönecem o zaman bu görsel sorunları ortadan kalkar mutlaka bu sayfalara tek tek tektat bakacağım . Şimdilik sevgiler
versen çok iyi olur ya resimlerde fu ll zomda net çekim yapmaya uğraşıyorum böyle bir takıntı olmaya başladı resim dıştan nasıl göründüğü hiç önemli değil resim fu ll zom yapınca nasıl olduğu aşırı derece etkiliyor beni beni tatmin edecek bir cihaz var galiba oda canon 5m3 kafayı taktım anca belki o ancak yakın zamanda 1020de alıp denemeyi üdşünüyorum ancak seninle 1 hafta cihazları değiştirebiliriz :)

Sevgili Aydın Digital zoom kesinlikle istediğini vermez bunu sende biliyorsun Mark III e gitmeye gerek yok vasat bir DSLR 70-200 işini fazlasıyla görür. Takgez istersen 18-135 ideal IS lı olmak kaydıyla :)

• Beğen
Tepkiler: .caner., doqukans2 ve 4MaGuS
Türk-X

Türk-X

Üye

Samsung galaxy trend plus ile 0 ışık alan ortamda çekildi (sadece kamerasını denemek için çektim kamera benim hoşuma gitti sizce nasıl?)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, boran9999 ve mehmettech

kskmehtap

Üye

lgg2 ile
lg g2 ile başka bir fotoğraf

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, 4MaGuS ve boran9999
0MG90

0MG90

Üye

Ayvalık/Cunda, Nokia700 ile

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, doqukans2, 4MaGuS ve 2 diğerleri
foreverthe

foreverthe

Üye

S3+Snapseed

• Beğen
Tepkiler: Kerim., boran9999, doqukans2 ve 3 diğerleri

kskmehtap

Üye
Hızlı resim yükleden fotoğraf yukleyemiyorum onerebileceyiniz başka site var mi.?

Tapatalktan hallettim lg g2 ile filtre uyguladım ama :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun, By_Casparov ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Cezayir menekşesi olmadığı kesin ama güzel bir çiçek ; LG G2

• Beğen
Tepkiler: THEMANCO, hsynkckygcı@, Nextman ve 3 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye