Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
okumadan yazmışım kusura bakmayın salamları önce arılar yedi 10dk sonra bize sıra geldi anca :D

asi6868

Üye
bir resimde benden c6-01

• Beğen
Tepkiler: Mayk29
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Güzel :)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Bunlar da benden olsun: Nokia 701

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Nasıl???

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve El~PisToLeRo
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
808'den bi resim yüklücektim ama resim 8.87 MB 5 MB'den fazlasını kabul etmiyo upload siteleri :off: Öneriniz var mı ?

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
808'den bi resim yüklücektim ama resim 8.87 MB 5 MB'den fazlasını kabul etmiyo upload siteleri :off: Öneriniz var mı ?

resim upload siteleri değilde normal hotfile,rapidshare,mediafire gibi sitelere upload edip linkini buraya koyabilirsin.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Face'e yükledim :) Osmaneli/BİLECİK - Küçük ama güzel :) from Nokia 808 PureView

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

mysterydreams

Üye
süper resimler yaa teşekkürler paylaşım için

eBRiHanceR

Üye

Sayfayı açar açmaz şu fotoğrafları gördüm ve çok özür dileyerek söylüyorum, kusura bakmayın ama "bu ne laaan" dedim :(
ŞAHANE, hatta ŞAHANE ÖTESİ olmuşlar. Çekenin eline sağlık. elimden gelse tekrar tekrar beğenirdim yani :)

- - - Eklendi - - -

Köpek çok tatlıymış :) Acaba fotoğraf çekilirken renklerle mi oynandı?

hayır sadece kamera ayarlarından sıcak klasik seçildi. başka bir herhangi bir oynama yok fotoğrafta. telefonun kendi çekimi..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hayır sadece kamera ayarlarından sıcak klasik seçildi. başka bir herhangi bir oynama yok fotoğrafta. telefonun kendi çekimi..

Sağolasın :) Renkler normalde de böyle mi çıkıyor acaba dedim de ayar değişikliği varmış tamamdır :)

ahmet--20

ahmet--20

Üye

bunlarda nokia c6-01 imden :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
15097

15097

Üye

bunlarda nokia c6-01 imden :)
C6-01'in kamerası 8 MP değil miydi yahu :allalla: Bu fotoğraflar pek iyi çıkmamış ama :utan

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

C6-01'in kamerası 8 MP değil miydi yahu :allalla: Bu fotoğraflar pek iyi çıkmamış ama :utan

Mega pikseli ne zaman kalitenin esas kıstası olmaktan çıkartacağız?
Arada kullanılan mercekten dolayı bulanık çıkmış fotoğraf

15097

15097

Üye

Mega pikseli ne zaman kalitenin esas kıstası olmaktan çıkartacağız?
Arada kullanılan mercekten dolayı bulanık çıkmış fotoğraf
Megapikselin her şey olmadığını biliyorum ama 8 mp'lik kamera da o kadar kötü çekim yaparsa elbet sorarım.

Kerim.

Kerim.

Üye

Megapikselin her şey olmadığını biliyorum ama 8 mp'lik kamera da o kadar kötü çekim yaparsa elbet sorarım.

Çeken arkadas düzgün odaklamadan çektiği için öyle cıkmış.yoksa o kadar kötü degildir

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Çeken arkadas düzgün odaklamadan çektiği için öyle cıkmış.yoksa o kadar kötü degildir

C6-01 de Fixed Focus olduğundan odaklamaya gerek yok. Makro çekim için de çeken arkadaş mercek kullanmış ama ya mercek çiziklerle doluydu ya da arkadaş tam ayarlayamadı. O yüzden resim kötü görünüyor.

Mayk29

Mayk29

Üye
Bu arabanın markasını bilen varmı?
İphone 4S ile çekilmiştir.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve El~PisToLeRo

Üst Alt