okumadan yazmışım kusura bakmayın salamları önce arılar yedi 10dk sonra bize sıra geldi anca![]()

GüzelBunlar da benden olsun: Nokia 701
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Nasıl???

808'den bi resim yüklücektim ama resim 8.87 MB 5 MB'den fazlasını kabul etmiyo upload siteleriÖneriniz var mı ?
Sayfayı açar açmaz şu fotoğrafları gördüm ve çok özür dileyerek söylüyorum, kusura bakmayın ama "bu ne laaan" dedim![]()
ŞAHANE, hatta ŞAHANE ÖTESİ olmuşlar. Çekenin eline sağlık. elimden gelse tekrar tekrar beğenirdim yani
- - - Eklendi - - -
Köpek çok tatlıymışAcaba fotoğraf çekilirken renklerle mi oynandı?
hayır sadece kamera ayarlarından sıcak klasik seçildi. başka bir herhangi bir oynama yok fotoğrafta. telefonun kendi çekimi..
Renkler normalde de böyle mi çıkıyor acaba dedim de ayar değişikliği varmış tamamdır 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlarda nokia c6-01 imden![]()

C6-01'in kamerası 8 MP değil miydi yahuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlarda nokia c6-01 imden![]()
Bu fotoğraflar pek iyi çıkmamış ama 
C6-01'in kamerası 8 MP değil miydi yahuBu fotoğraflar pek iyi çıkmamış ama
![]()
Megapikselin her şey olmadığını biliyorum ama 8 mp'lik kamera da o kadar kötü çekim yaparsa elbet sorarım.
Mega pikseli ne zaman kalitenin esas kıstası olmaktan çıkartacağız?
Arada kullanılan mercekten dolayı bulanık çıkmış fotoğraf
Megapikselin her şey olmadığını biliyorum ama 8 mp'lik kamera da o kadar kötü çekim yaparsa elbet sorarım.
Çeken arkadas düzgün odaklamadan çektiği için öyle cıkmış.yoksa o kadar kötü degildir