n8 in kamerası ilemi bu fotolar harika

bunlarda 700 çekilmiş fotolar
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
sana tavsiyem beyaz al bayana daha çok yakışır ikidir telefon aldığımda renk seçimim yüzünden pişman oluyorum hep acelem yüzünden e71 aldığımda beyaz düşünüyordum siyah aldım kirlenir diye pişman oldum c6-01 alırken gri ile siyah arasında kaldım almaya gidince karar verecektim gri olsun dedim ellerinde yokmuş yarın getiririz dediler beklemek istemedim siyah aldım pişman oldum yine
603'ünde beyazı bence daha şık ve bayana daha yaraşır tercih meselesi tabi bi yerde resimlerede aldanma sakın eline al ikisinide öyle karar ver 
way beşiktaş heesana tavsiyem beyaz al bayana daha çok yakışır ikidir telefon aldığımda renk seçimim yüzünden pişman oluyorum hep acelem yüzünden e71 aldığımda beyaz düşünüyordum siyah aldım kirlenir diye pişman oldum c6-01 alırken gri ile siyah arasında kaldım almaya gidince karar verecektim gri olsun dedim ellerinde yokmuş yarın getiririz dediler beklemek istemedim siyah aldım pişman oldum yine
603'ünde beyazı bence daha şık ve bayana daha yaraşır tercih meselesi tabi bi yerde resimlerede aldanma sakın eline al ikisinide öyle karar ver
![]()

siyah daha guzel bnce bnde gri aldım pişmanım![]()