Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye

----------Eklendi @ 18:55:51 ---------- Yazıldı @ 18:53:51 ----------

• Beğen
Tepkiler: emreilhans, Mayk29 ve gıwıliler

Türe

Türe

Üye
iPhone 4'ümden birkaç çekimim ;

Görüşlerinizi bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson, emreilhans ve Mayk29
Mayk29

Mayk29

Üye

Fotograflar güzel ama iphone 4 un kamerası vasat bence

Ayrıca kuş cok güzel hele renkeri

gkhnn_26

Üye

üstünde biraz değişiklik var ama fotoğraf boyutu orjinal
2.0 mp kamera ile cekilen bu fotoğraf nokıa 52 30 ile çekilmiştir nokıa gercekten güzel kamera üretiyor 1024x768 px

Türe

Türe

Üye
Fotograflar güzel ama iphone 4 un kamerası vasat bence

Ayrıca kuş cok güzel hele renkeri

fotoğraflar güzelse iphone 4 ün kamerası nasıl vasat oluyor acaba ? kendinle çelişiyorsun başta . Emin ol piyasadaki birçok telefondan üstün bir kameraya sahip . önceden galaxy s2 kullanıyordum bu tür fotoğrafları onda çekemedim daha doğeusu çekmek istemedim. çünkü 8mp in hakkını tam anlamıyla veremiyor.

ha birde kime göre neye göre vasat onu da değerlendirmek lazım.

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
Tartışmaya gerek yok abiler boşverin :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

yakışıklı bi erkek :)

Türe

Türe

Üye
tosunum o benim :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güzel kuş bende de vardı bir tane ismi keşa idi 11 yıl yaşadı 3 yıl önce öldü çok güzel hayvanlar

Mayk29

Mayk29

Üye

fotoğraflar güzelse iphone 4 ün kamerası nasıl vasat oluyor acaba ? kendinle çelişiyorsun başta . Emin ol piyasadaki birçok telefondan üstün bir kameraya sahip . önceden galaxy s2 kullanıyordum bu tür fotoğrafları onda çekemedim daha doğeusu çekmek istemedim. çünkü 8mp in hakkını tam anlamıyla veremiyor.

ha birde kime göre neye göre vasat onu da değerlendirmek lazım.

Fotografların güzel olması cektiğin seylerle alakalı mesela kus güzel begendim ama iphone vasat kamerda

5mp kamersı var sonucta 8 den az değilmi veya 12 den cihaz güzel ama kamera iyi değil kardeş bu bir gercek.

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
harika bşy bu ya

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 ile son fotoğraf.
BİMden :D :D

Türe

Türe

Üye
Fotografların güzel olması cektiğin seylerle alakalı mesela kus güzel begendim ama iphone vasat kamerda

5mp kamersı var sonucta 8 den az değilmi veya 12 den cihaz güzel ama kamera iyi değil kardeş bu bir gercek.

tamam kardeş vasat haklısın (!).

ggokhan008

Üye

tamam kardeş vasat haklısın (!).

iphone 4 kamera yönünden kötü bi telefon.. 4s biraz daha iyi ama kamera için alınıyosa benim gibi n8 alınmalı.. Çebimde hem hd kamera hemde digital fotograf makınesi var sanki :) ;)

• Beğen
Tepkiler: dreampol
Türe

Türe

Üye
iphone 4 kamera yönünden kötü bi telefon.. 4s biraz daha iyi ama kamera için alınıyosa benim gibi n8 alınmalı.. Çebimde hem hd kamera hemde digital fotograf makınesi var sanki :) ;)

Hala kotu diyor :kop2: karsilastirdigin seye bak 12mp vs. 5mp
Eger sirf bu karsilastirmadan sonra kotu diyorsan senden suphe duyuyorum.

ggokhan008

Üye
arkadaşım karşılaştırmıyorum neden yanlıs anlıYOrsunuz hemen yav. Ben sadece tartışmanıza yorum yptım iphone 4 kötü ama iphone 4s biraz DAHA iyi dedim yani n8 ile dğl senin iphone 4 ünü 4s le karşilaştırdım ama dyorumki fotoraf çekmeye video kaydetmeye bukadar meraklıysan n8 alman gerekliydi. Bnim söyledgimi yanlış anladın sen.,

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Hala kotu diyor :kop2: karsilastirdigin seye bak 12mp vs. 5mp
Eger sirf bu karsilastirmadan sonra kotu diyorsan senden suphe duyuyorum.

Süleyman, yazılan her yorumun olumsuz tarafına bakıyorsun bence. Arkadaşlar kötü bir şey söylemiyorlar, sadece gerçekleri dile getiriyorlar. Neyse o yani, tartışacak bir şey yok.

iPhone 4'ün kamerası kötü değil, iş çekende bitiyor bence olay bu.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İzmir'de bugün hava kapalı ama ben gene de Nokia 603 ile resmini çekeyim bizim evin manzarısını dedim. İşte resimler:

zoom ile çektiğim resim:

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve Amaru Shady
emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi

iPhone 4

• Beğen
Tepkiler: Mayk29

linkinpark26

Üye