Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

armydc

armydc

Üye
@siyahterapi
@ercan
teşekkür ederim

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptım ama olmadı galiba :ehe

Okuldan :islik
Galaxy S2

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben yarın sahile inimde yakıp kavurayım şurayı :D

anılbaran

anılbaran

Üye
bende fotograf çekeyim bi ara

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
resim boyutları çok yüksek oluyor ondan uplayamadım ama şimdilik bunu koyayım
Nokia N8-00

ggokhan08

Üye

Telefon: 6700 Slide..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
@Gökhan

Fotoğraflar çok başarılı, eline sağlık.

ggokhan08

Üye
Benim birçok fotoğrafım pc' mden silindi nasıl oldu anlayamadım ama elimde olanlardan yavas yavas paylasıcam :)

Fotoların boyutlarını sayfada ağırlık yapmasın diye küçültüyorum isterseniz tam boyutta koyabilirim..

Buyrun bikaçtane daha...

Bikaçtanede Çiçek:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Benim birçok fotoğrafım pc' mden silindi nasıl oldu anlayamadım ama elimde olanlardan yavas yavas paylasıcam :)

Fotoların boyutlarını sayfada ağırlık yapmasın diye küçültüyorum isterseniz tam boyutta koyabilirim..

Buyrun bikaçtane daha...

6700 slide'ın bu kadar gzüel resim çektigini sanmıyordum ya sonuçta 5mp kamera var baya güzel ama tebrikler

ggokhan08

Üye
6700 slide'ın bu kadar gzüel resim çektigini sanmıyordum ya sonuçta 5mp kamera var baya güzel ama tebrikler

Artık bu düşünceyi kaldırın ya.. Fotoğraf kalitesi mgpixel de değil lens te dir, 6700 Slide Carl Zeiss lens kullanıyor + 5mgpixel olunca ortaya böyle bişey çıkıyor. N8 fotoğraf kalitesi olarak aynı fakat 12 Mgpixel olduğu için çözünürlüğü çok (4000x3000)

Yanlışsam Düzeltin..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Artık bu düşünceyi kaldırın ya.. Fotoğraf kalitesi mgpixel de değil lens te dir, 6700 Slide Carl Zeiss lens kullanıyor + 5mgpixel olunca ortaya böyle bişey çıkıyor. N8 fotoğraf kalitesi olarak aynı fakat 12 Mgpixel olduğu için çözünürlüğü çok (4000x3000)

Yanlışsam Düzeltin..

Doğrudur.

Fotoğraflar 6700'ın hakkını fazlasıyla vermiş. Eline sağlık.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Acaba sürekli paylaşsam sıkıntı olurmu post kasma gibi bi derdim yok ha :D

Her resimi ayrı mesajda paylaşmazsan sıkıntı olmaz.

Mesela 20 resim ekleyeceksen, her bir resim için 20 mesaj atacağına, bütün resimler için 1 mesaj at.

ggokhan08

Üye
Buyrun :) 6700 Slide

TuğçeD.

Üye
fotoğrafların hepsi güzel bence telefon fotoğrafçılığı yapmak isterseniz Galaxy SII önerebilirim kamerası daha iyi memnun kalırsan ve adresinde uygun fiyat da bulabilirsin :)

spy ghost

spy ghost

Üye
çok güzel çekimler

ggokhan08

Üye
fotoğrafların hepsi güzel bence telefon fotoğrafçılığı yapmak isterseniz Galaxy SII önerebilirim kamerası daha iyi memnun kalırsan ve adresinde uygun fiyat da bulabilirsin :)

Samsung galaxys2 den 10 kat daha iyi foto çekiyor 6700 Slide.. Buna eminim fakat video olarak iyidir galaxy s2.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
arkadaslar 6700 mı N95 mi sizce?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nokia kamerada her türlü king king bunu kabul edelim :D

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
gıwıliler

gıwıliler