Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
SAMSUNG S5620 Monte

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 ile çektiğim bikaç foto

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve emreilhans
nalcam22

nalcam22

Üye

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
baranselona

baranselona

Üye

bu resimlerin oluşturulma tarihi niye 2002 olarak gözüküyor?

nasıl bakıyosanız ya yanlış görmüşsünüz yada resimlerin bilgilerine bakmayı bilmiyosunz.. resmin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyip bilgisayarınıza kayıt edip sonrada resme sağ tıklayıp özellikler dediğinizde resimle ilgili tüm detaylar karşınıza çıkar 2002 falan gözüktüğüde yok 2011 08 .. ekipman modeli resim çözünürlüğü vb. yazıyor orda...

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve 61semih
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung S5620 Monte

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
pRime.

pRime.

Üye
nasıl bakıyosanız ya yanlış görmüşsünüz yada resimlerin bilgilerine bakmayı bilmiyosunz.. resmin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyip bilgisayarınıza kayıt edip sonrada resme sağ tıklayıp özellikler dediğinizde resimle ilgili tüm detaylar karşınıza çıkar 2002 falan gözüktüğüde yok 2011 08 .. ekipman modeli resim çözünürlüğü vb. yazıyor orda...

yanlış falan görmedim, burda resme çocuk bakmıyor. creation date 2002 olarak gözüküyor (ya da ingilizceyi hiç bilmiyorum ben) bunu merak ettim sadece bide cihaz ismi Htc ideos x5 olarak gözüküyor.

----------Eklendi @ 20:42:31 ---------- Yazıldı @ 20:42:01 ----------

exif bilgilerini diyorum ben.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Serdar Çekildiği Tarih 25.09.2011 diye görünüyor orada bir sorun yok.

HTC İdeos X5 diye gösteriyor cihazı bende de.

Ekli dosyalar

baranselona

baranselona

Üye
yanlış falan görmedim, burda resme çocuk bakmıyor. creation date 2002 olarak gözüküyor (ya da ingilizceyi hiç bilmiyorum ben) bunu merak ettim sadece bide cihaz ismi Htc ideos x5 olarak gözüküyor.----------Eklendi @ 20:42:31 ---------- Yazıldı @ 20:42:01 ----------exif bilgilerini diyorum ben.
ne exifi kardesim muhtemelen yanlis biseyle karistirmissin iste fotografin saat kacta cekildigini bile gosteriyor... htc ideos x5 olarak gosterilmesinin. nedenide telefonun build prop editli olmasidir build prop editlemenin ne oldugunu bilmiyosan soyle soyliyim telefonlara atilan gameloft hd oyunlari wifi ile dosya indirirler eger telefonun build prop editli degilse sd dosyalarini hafiza kartina kendin atarsan oyun sd dosyalarini yeniden indirir. eger. build prop editlersen telefonun htc ideos x5 olarak gorulur ve bilgisayardan atilan sd dosyalarini tanir... piyasadaki butun hd vb.. oyunlari rahatca yuklersin(tabi bu benim gibi evinde wifi modemi olmayanlar icin gecerli)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bilgisayarın tarihi 2002'de galiba.. kayıt edildiği tarih o

pRime.

pRime.

Üye
Serdar Çekildiği Tarih 25.09.2011 diye görünüyor orada bir sorun yok.HTC İdeos X5 diye gösteriyor cihazı bende de.
Tamam anladım, bi exif bilgisi gösteren programla baktım, bir o tarihi yazmış bide creation date'i 2002 olarak gösteriyor ondan merak ettim.

baranselona

baranselona

Üye
Tamam anladım, bi exif bilgisi gösteren programla baktım, bir o tarihi yazmış bide creation date'i 2002 olarak gösteriyor ondan merak ettim.

kuso falan kullanıyosan arada yapar öyle programlar... en güveniliri dediğim yöntemdir. neyse konuyu amacından daha fazla saptırmadan bikaç foto koyalım devam etsin...

HUAWEİ İDEOS X5 ile çekilmiş bikaç foto daha

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Yakında bende paylaşacağım güzel fotoğraflar çektikce :oke:

musty24

Üye

JrSparrow

JrSparrow

Üye
[/URL] Uploaded with [/IMG]

tefoku