Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

stainless steel

stainless steel

Üye
n73 :pro:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, barlasmlh, Elektr0 ve 2 diğerleri

nalcam22

nalcam22

Üye
yavaş salla

stainless steel

stainless steel

Üye
banamı dedin

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
nalcam22

nalcam22

Üye
evet

stainless steel

stainless steel

Üye

----------Eklendi @ 22:18:28 ---------- Yazıldı @ 22:18:06 ----------

bak ozaman buna

• Beğen
Tepkiler: barlasmlh, Elektr0, ascada ve 1 kişi daha
nalcam22

nalcam22

Üye
bunları foto makinasıyla çektiğin belli oluyor

nalcam22

nalcam22

Üye
inanmıyorum zaten çünkün73 değil n8 bile bu resmi çekemez

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Dafny

Dafny

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia N95 ile çekmiştim sanırım.:hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
nalcam22

nalcam22

Üye
n73 de bu derece odaklanma varmı

61semih

61semih

Üye
bunları foto makinasıyla çektiğin belli oluyor

inanmıyorum zaten çünkün73 değil n8 bile bu resmi çekemez

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia N95 ile çekmiştim sanırım.:hmmm

arkadaslar ınanmıyorsanız ozaman resmı aynen ındırın ınınce pc ye sağ klık ozellıkler >özet>ayrıntılar yolunu ızleyın resımın hangı makıne ıle hangı ayarlarda cekıldıgını gorebılırsınıuz.bende n73 kullanmıstım o telefon boyle resımler cekıyor 5800 dan daha kalıtelı resımlerı bu bır gercek bırebır test etmıslıgım vardır.bılıp bılmeden atmayalım.dedıgım yolu ızlersenızde zaten foto nun n73 ıle cekıldıgını gorursunuz.n73 un tek artı tarafıda bu zaten :)):bye2:

• Beğen
Tepkiler: stainless steel ve Elektr0
PureFood

PureFood

Üye
nalcam22

nalcam22

Üye
ben çektiğim resimlerde 2 zoom yapıyom 3. Görüntü talan bunda 5 kere yaptım görümtü hayla net ya önünde camera merceği var yada pcde düzeltilmiş

PureFood

PureFood

Üye
ben çektiğim resimlerde 2 zoom yapıyom 3. Görüntü talan bunda 5 kere yaptım görümtü hayla net ya önünde camera merceği var yada pcde düzeltilmiş

N73 Kamerada 5800dan üstün, bi incele kamerasını, hayran kalırsın..

nalcam22

nalcam22

Üye

vay bea

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
5800'ın kamerası daha iyi n73'den.Gerek telefonun performansı gerekse mercegin daha yeni ve genis açılı olması nedeniyle.
Nalcam22 sen güzel kareler yakalıyorsun ama malesef ısıga hiç dikkat etmiyorsun dostum.Fotografın güzelligi önemli,karenin yada yusufçugun degil.Mesela bi üste koydugun foto ??? Nedir yani ! Tabiki ben karısmam herkes istedigini koyabilir ama bazı karelerin çok özensiz.Mesela su alttakiler gibi olmuyor hepsi bunlar harika...

nalcam22

nalcam22

Üye
yusufçuşun resmini çekerken dikkat edemiyom çünkü çok zor yusufcuk en ufak şeyde kaçıyo aceleden dikkat edemiyorum

stainless steel

stainless steel

Üye
arkadaslar ınanmıyorsanız ozaman resmı aynen ındırın ınınce pc ye sağ klık ozellıkler >özet>ayrıntılar>gelişmiş yolunu ızleyın resımın hangı makıne ıle hangı ayarlarda cekıldıgını gorebılırsınıuz.bende n73 kullanmıstım o telefon boyle resımler cekıyor 5800 dan daha kalıtelı resımlerı bu bır gercek bırebır test etmıslıgım vardır.bılıp bılmeden atmayalım.dedıgım yolu ızlersenızde zaten foto nun n73 ıle cekıldıgını gorursunuz.n73 un tek artı tarafıda bu zaten :)):bye2:
bak bunu bilmiyordum bu güzel oldu :oke:

Noks

Noks

Üye
Bende eklesemmi diye düşünüyorum gerçi facemde var albümde :D

Üst Alt