4MaGuS Üye boran9999' Alıntı: Oldukca başarılılar daha iyilerine diyorum. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
boran9999' Alıntı: Oldukca başarılılar daha iyilerine diyorum. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Türe Üye TheGoolr' Alıntı: Çok Güzel bir fotoğraf Aviary düzenleme uygulamasını indirmenizi önerir'im. Genişletmek için tıkla ... Ufak parlaklık ayarıyla oynadım ama bir düzenleyeyim bakalım
TheGoolr' Alıntı: Çok Güzel bir fotoğraf Aviary düzenleme uygulamasını indirmenizi önerir'im. Genişletmek için tıkla ... Ufak parlaklık ayarıyla oynadım ama bir düzenleyeyim bakalım
musti15fb Üye boran9999' Alıntı: Arka plan çok etkileyici çıkmış asıl obje de sanırım az odaklama sorunu olmuş ama arka plan SLR makinaları aratmamış Başarılarınızın devamı dileğiyle Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, kardeş. Yeni yeni öğreniyorum, otomatik odaklama yapıp çektim, elle odaklasam daha iyi olabilirdi.
boran9999' Alıntı: Arka plan çok etkileyici çıkmış asıl obje de sanırım az odaklama sorunu olmuş ama arka plan SLR makinaları aratmamış Başarılarınızın devamı dileğiyle Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, kardeş. Yeni yeni öğreniyorum, otomatik odaklama yapıp çektim, elle odaklasam daha iyi olabilirdi.
boran9999 Üye musti15fb' Alıntı: Teşekkür ederim, kardeş. Yeni yeni öğreniyorum, otomatik odaklama yapıp çektim, elle odaklasam daha iyi olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Aynen manuel fokus makro çekimlerde her zaman oldukca iyi sonuçlar verir.
musti15fb' Alıntı: Teşekkür ederim, kardeş. Yeni yeni öğreniyorum, otomatik odaklama yapıp çektim, elle odaklasam daha iyi olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Aynen manuel fokus makro çekimlerde her zaman oldukca iyi sonuçlar verir.
gıwıliler Üye Sciondar' Alıntı: Bunun ismini bilen ? Genişletmek için tıkla ... O ne la öyle kadife çiçeğimi
Invoke Üye THEMANCO' Alıntı: Nokia N8.Yorumları bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Eskiden paylaşmıştın sanki?
THEMANCO' Alıntı: Nokia N8.Yorumları bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Eskiden paylaşmıştın sanki?
THEMANCO Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eskiden paylaşmıştın sanki? Genişletmek için tıkla ... Cep telefonu uyumlusunu paylasmıstım.Bu değişik açıdan birazda büyük
-qarapapaq-' Alıntı: Eskiden paylaşmıştın sanki? Genişletmek için tıkla ... Cep telefonu uyumlusunu paylasmıstım.Bu değişik açıdan birazda büyük
boran9999 Üye THEMANCO' Alıntı: Cep telefonu uyumlusunu paylasmıstım.Bu değişik açıdan birazda büyük Genişletmek için tıkla ... EXIF yok neler yaptın fotoya
THEMANCO' Alıntı: Cep telefonu uyumlusunu paylasmıstım.Bu değişik açıdan birazda büyük Genişletmek için tıkla ... EXIF yok neler yaptın fotoya
THEMANCO Üye boran9999' Alıntı: EXIF yok neler yaptın fotoya Genişletmek için tıkla ... Resim boyutu büyük olunca upload ta sıkıntı oluyor.SS aldım
boran9999' Alıntı: EXIF yok neler yaptın fotoya Genişletmek için tıkla ... Resim boyutu büyük olunca upload ta sıkıntı oluyor.SS aldım