PureFood Üye Joker.' Alıntı: Link atabilir misiniz ? Merak ettimde Genişletmek için tıkla ... O fotoğrafı göreli baya oldu, ancak bu konunun içinde, kim bilir kaçıncı sayfada o yüzden @Türe'ye sorman daha mantıklı olacaktır.
Joker.' Alıntı: Link atabilir misiniz ? Merak ettimde Genişletmek için tıkla ... O fotoğrafı göreli baya oldu, ancak bu konunun içinde, kim bilir kaçıncı sayfada o yüzden @Türe'ye sorman daha mantıklı olacaktır.
Joker. Üye PureFood' Alıntı: O fotoğrafı göreli baya oldu, ancak bu konunun içinde, kim bilir kaçıncı sayfada o yüzden @Türe'ye sorman daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla ... ararız artık
PureFood' Alıntı: O fotoğrafı göreli baya oldu, ancak bu konunun içinde, kim bilir kaçıncı sayfada o yüzden @Türe'ye sorman daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla ... ararız artık
seth2012 Üye Kerim.' Alıntı: Hangi program ile cektiniz veya shopladiniz? Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafları standart kamera uygulamasıyla çektim, düzenleme ise Adobe Lightroom ile yapıldı.
Kerim.' Alıntı: Hangi program ile cektiniz veya shopladiniz? Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafları standart kamera uygulamasıyla çektim, düzenleme ise Adobe Lightroom ile yapıldı.
Türe Üye PureFood' Alıntı: iş çekende bitiyor biraz da, seni önceden beri biliyorum bu konuda yakaladığın pozlar harika, hele iphone 4 ile saat kulesi fotoğrafına hayranım hâlâ Genişletmek için tıkla ... iPhone 4 sayesinde fotoğraf çekme hastası oldum zaten Camera + ile neler yapmadım ki Misal o izmir saat kulesi Joker.' Alıntı: ararız artık Genişletmek için tıkla ... Bak bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PureFood' Alıntı: iş çekende bitiyor biraz da, seni önceden beri biliyorum bu konuda yakaladığın pozlar harika, hele iphone 4 ile saat kulesi fotoğrafına hayranım hâlâ Genişletmek için tıkla ... iPhone 4 sayesinde fotoğraf çekme hastası oldum zaten Camera + ile neler yapmadım ki Misal o izmir saat kulesi Joker.' Alıntı: ararız artık Genişletmek için tıkla ... Bak bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Joker. Üye Türe' Alıntı: iPhone 4 sayesinde fotoğraf çekme hastası oldum zaten Camera + ile neler yapmadım ki Misal o izmir saat kulesi Bak bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... harika muhteşem kelimeler yetmez
Türe' Alıntı: iPhone 4 sayesinde fotoğraf çekme hastası oldum zaten Camera + ile neler yapmadım ki Misal o izmir saat kulesi Bak bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... harika muhteşem kelimeler yetmez
PureFood Üye Türe' Alıntı: Bunu iPhone 4 ile yaptığımı düşünürsek bana prof makine gelse.. Genişletmek için tıkla ... Lumia 1020 yeter sana
Türe' Alıntı: Bunu iPhone 4 ile yaptığımı düşünürsek bana prof makine gelse.. Genişletmek için tıkla ... Lumia 1020 yeter sana
Joker. Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iPhone 5 olduğu kadarıyla artık daha yeniyim.
Türe Üye Joker.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iPhone 5 olduğu kadarıyla artık daha yeniyim. Genişletmek için tıkla ... Sende gelecek var
Joker.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iPhone 5 olduğu kadarıyla artık daha yeniyim. Genişletmek için tıkla ... Sende gelecek var
Joker. Üye Türe' Alıntı: Sende gelecek var Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Üstünde oynadım biraz (belli zaten parladı )
Türe' Alıntı: Sende gelecek var Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Üstünde oynadım biraz (belli zaten parladı )
Joker. Üye Türe' Alıntı: Snapseed varsa üst tarafın sağını ve solunu karart ki Câmii ön plana çıksın Genişletmek için tıkla ... Yüklerim Camera+ ile çektim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türe' Alıntı: Snapseed varsa üst tarafın sağını ve solunu karart ki Câmii ön plana çıksın Genişletmek için tıkla ... Yüklerim Camera+ ile çektim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Joker. Üye Türe' Alıntı: Bu daha iyi eline sağlık dostum gittikçe iyi oluyor fotolar Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Siz yol gösteriyorsunuz
Türe' Alıntı: Bu daha iyi eline sağlık dostum gittikçe iyi oluyor fotolar Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Siz yol gösteriyorsunuz