najanaja Üye sLeepLe' Alıntı: İçerden çekseydin Genişletmek için tıkla ... aslında aklıma geldi de kahvedeydik kahvenin havuzu bu arakadaşlar vardı yanımda boşver dedim normal çektim geçtim
sLeepLe' Alıntı: İçerden çekseydin Genişletmek için tıkla ... aslında aklıma geldi de kahvedeydik kahvenin havuzu bu arakadaşlar vardı yanımda boşver dedim normal çektim geçtim
Emrah_-06 Üye Nexus 5. Hareket etmese daha güzel olabilirdi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TheDarkStar7 Üye Emrah_-06' Alıntı: Nexus 5. Hareket etmese daha güzel olabilirdi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Gözlere bak güzel poz vermiş
Emrah_-06' Alıntı: Nexus 5. Hareket etmese daha güzel olabilirdi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Gözlere bak güzel poz vermiş
0MG90 Üye najanaja' Alıntı: HDR Otomatik düzenlenmiş hali Genişletmek için tıkla ... İlk resme bittim, HDR ile çok güzel gözüküyor
najanaja' Alıntı: HDR Otomatik düzenlenmiş hali Genişletmek için tıkla ... İlk resme bittim, HDR ile çok güzel gözüküyor
najanaja Üye 0MG90' Alıntı: İlk resme bittim, HDR ile çok güzel gözüküyor Genişletmek için tıkla ... aynen çok güzel oldu ama sonradan hdr yaptım aslında normal çekim. bunu görünce normal çekim çok soluk kalıyo
0MG90' Alıntı: İlk resme bittim, HDR ile çok güzel gözüküyor Genişletmek için tıkla ... aynen çok güzel oldu ama sonradan hdr yaptım aslında normal çekim. bunu görünce normal çekim çok soluk kalıyo
Emrah_-06 Üye Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
najanaja Üye Emrah_-06' Alıntı: Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oldumu şimdi bu ya, canım pasta çekti bak. Lütfen tatlı yiyecekler paylaşmıyalım
Emrah_-06' Alıntı: Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oldumu şimdi bu ya, canım pasta çekti bak. Lütfen tatlı yiyecekler paylaşmıyalım
foreverthe Üye Emrah_-06' Alıntı: Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam naptın akşam akşam ya ?
Emrah_-06' Alıntı: Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam naptın akşam akşam ya ?
najanaja Üye Emrah_-06' Alıntı: Gelin arkadaşlar iftar çadırı kurar gibi toplanır pasta yeriz Genişletmek için tıkla ... gelirim valla bak. Senin memleket nereydi
Emrah_-06' Alıntı: Gelin arkadaşlar iftar çadırı kurar gibi toplanır pasta yeriz Genişletmek için tıkla ... gelirim valla bak. Senin memleket nereydi
najanaja Üye Emrah_-06' Alıntı: Ankarada ikamet ediyorum buyur yalniz pasta bana ait değil yani benim işçiliğim değil Genişletmek için tıkla ... uzakmış yetişemem ben gelene kadar pastadan eser kalmaz yine de düşünmen yeter saolasın size afiyet olsun
Emrah_-06' Alıntı: Ankarada ikamet ediyorum buyur yalniz pasta bana ait değil yani benim işçiliğim değil Genişletmek için tıkla ... uzakmış yetişemem ben gelene kadar pastadan eser kalmaz yine de düşünmen yeter saolasın size afiyet olsun
Emrah_-06 Üye Ne demek Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne demek Nexus 5. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
najanaja Üye Nextman' Alıntı: Son resim tamamen doğal otomatik olarak çekilmiştir Genişletmek için tıkla ... manzara güzelde çözünürlük neden düşük. Z1 le çektin dimi bunu? 1350x759 çözünürlük ve baya karıncalı görünüyo
Nextman' Alıntı: Son resim tamamen doğal otomatik olarak çekilmiştir Genişletmek için tıkla ... manzara güzelde çözünürlük neden düşük. Z1 le çektin dimi bunu? 1350x759 çözünürlük ve baya karıncalı görünüyo
Nextman Emekli Yönetici 120 km hızla digital Zoom ile çekildi ayrıca tapatalk Upload ya düşürüyor orjinal pcde daha güzel duruyor
120 km hızla digital Zoom ile çekildi ayrıca tapatalk Upload ya düşürüyor orjinal pcde daha güzel duruyor