yasinemir95
Üye
Panoramik fotoğraflarda birleştirme payından dolayı olur herhaldebir kaç resmin birleşimi olduğu için tahmini 2 resim var 808 41mp (aslında 38mp olduğunu düşünürsek) daha fazla olması lazım düşük ayarda falan mı çekildi acaba
değişik çekmişsin ellerine sağlık yansımadan çıkardım şimdiOsmangazi kent meydani taraflari
Teşekkür ederim sağolasındeğişik çekmişsin ellerine sağlık yansımadan çıkardım şimdi
Konu 808 Olunca İşler DeğişirCep telefonuyla çekilmedi mi 62-61 Mp nasıl oluyo ?
2 Resim İle O Kadar Mp yi Arttiramazsnbir kaç resmin birleşimi olduğu için tahmini 2 resim var 808 41mp (aslında 38mp olduğunu düşünürsek) daha fazla olması lazım düşük ayarda falan mı çekildi acaba
Bu Nasıl 93 MP Oluyor ?41 x 2 82 mp yapar 20mp birlesme payi olsa 60 mplik fotograf olusur
Telefonla panoramik tam boyutta kaydetmiyoe diye biliyorum ayri ayri cekip birlestirme olabilir, 5:1 oran gibi duruyor 10000x2000 desek 15 20 mp arasi olmali gibi fotograf eger telefondan boyle ciktiysaBu Nasıl 93 MP Oluyor ?
ilk resme bittim,çok iyiAkdeniz Akşamları (Demre-ANTALYA)
ilk resme bittim,çok iyi
Bunlarda Şöylesinegece çekeyim dedim öylesine 808
hızlı resimden link paylaşırken dogrudan erişim linkini paylaşırmısın resme tıklayınca şuan direk siteye gidiyor diğer türlü yaklaştırma yapmaya izin veriyorBunlarda Şöylesine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim de ilk telefonum 6300'dı.Nokia 6300 Yıl-2009 efektle bu kadar düzeldi ilk telefonumdan.
Orjinal:
Efektli Hali:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?