osmanmert99
Üye
Bence Lumia 1020 almalısın çünkü, Nokia Camera uygulamasında Profesyonel fotoğraf çekmek için gerekli olan bütün ayarlar mevcut. Hemde kaliteli bir telefon almış olursun. Bende Lumia 920 kullanan biri olarak Lumia 1020'yi sana öneririm.fotoğrafla aşırı ilgiliym şuan telefon veya kamera almayı düşünüyorum sorim dedim auto focus falan çok önemli benim için birde sürekli internete yüklicem için kalitesi güzel olması lazım
Ben sony xperia z2derimBence Lumia 1020 almalısın çünkü, Nokia Camera uygulamasında Profesyonel fotoğraf çekmek için gerekli olan bütün ayarlar mevcut. Hemde kaliteli bir telefon almış olursun. Bende Lumia 920 kullanan biri olarak Lumia 1020'yi sana öneririm.
z2nin 2500 den piyasaya sürülceği söyleniyor şuan en iyi adres lumia 925 ve 1020 gibi görünüyorBen sony xperia z2derim
z2nin 2500 den piyasaya sürülceği söyleniyor şuan en iyi adres lumia 925 ve 1020 gibi görünüyor
abi bende xperia e var odaklama olmadığı için güzel resim çekemiyorum birde 3 mp internete yüklediğimde fotoğraf hem küçük hemde bulanık gözüküyor var mı önereceğin ayar veya program falanBu gün için Vasat ve üzeri tüm telefonlarla çok güzel fotoğraflar çekilebilir. Çok fazla para vermenize gerek yok. Çok kaliteli bir kamerayla en kalitesiz denilen kamera farkını ileri düzeyde fotoğrafcılık bilginiz var ise anlayabilirsiniz. Unutmayın en kaliteli camerayla bile fotoğrafcılık bilginiz yok ise inanılmaz kötü fotoğraflar çekebilirsiniz. Sevgiler
Son 2 fotoğrafta kontrast çok yoğun sanki
Estağfurullah abi aleyküm selamO fotoğraflarda yoğun ışık alan kısımlar olduğundan parlaklığı 2 tık kısmam gerekiyordu. Dikkatiniz hoşuma gitti tebrik ederim Selamlar
htc one
Sagolasin abi. Telefondan olduğu kadar. Senin kadar olmasa da biseyler yaptım ışteOldukca başarılı kareler gönlünüze gözünüze sağlık Volkan kardeşim. Selamlar
teşekkürler sizin kadar olamadıkTers ışığa rağmen olduca güzel fotoğraflamışsın Çağrı kardeşim çok başarılı tebrik ediyorum. Selamlar
lumia 1020 öneririm fotoğraf için alacaksanız zoomun görüntüsü çok kötü telefonmu fotoğraf makinasımı belli değilBen s4 zoom almayı düşünüyorum peki bununla ilgili düşünceniz nedir arkadaşlar.
Bence güzel. Fotoğraf yönündende iyi. Mesela bi s4 miniyle aynı fiyat s4 mini alana kadar onu alırım en azından kamera artısı var. Fotoğraf makinesi gibi çeviriyosun zoom falan yapıyo hoş yani. Bi ara yurt dışı bilet kampayasıylamı ne satılıyodu. Fazla tutulmadı ama iyi cihaz bence.Ben s4 zoom almayı düşünüyorum peki bununla ilgili düşünceniz nedir arkadaşlar.
Cok güzel manzara, güzel çekim
iPhone 4S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?