Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

mcc.twx

Üye
Fotoğraf amaçlı ise tabiki 650d öneririm ama Alırken lensi 18-135 olsun benden tavsiye
18 135 kısa vadede iş görebilir ama şahsen ben 18 55 alıp makineyi öğrenip benim gibi sonradan 55 250 is2 almasını öneririm. Bu şekilde en fazla 100 tl fark olur 18 135den.

fotoğrafla aşırı ilgiliym şuan telefon veya kamera almayı düşünüyorum sorim dedim auto focus falan çok önemli benim için birde sürekli internete yüklicem için kalitesi güzel olması lazım

Canon 650 şuan için ideal tavsiyem tam kare bir makinadır( Canon 6D / 5D Mark2- Mark 3 gibi ) ama fiyatlar oldukca yüksek. Başlangıç için Canon 650D Nikon aynı sınıf makinelerden iyi buna en büyük etken gövdede bulunan AF motoru Ayrıca eğer kit lens le almayı düşünüyorsanır mutlaka STM (18-55 STM / 18-135 STM gibi) olanları tercih edin Video çekimlerinde öbür lensler AF yaparken inanılmaz ses yapıyor buna dikkat edin. Benim size önerebileceğim tek lens Tamron 17-50 f/2.8 sabit diafram Bu sayede yetersiz ışık fotoğraflar daha başarılı olur ve istediğiniz alan derinliğini alabilirsiniz. VC uzantılı olanı var VC siz olanı var (VC = IS resim stabilizasyonu) 2 side işinizi görür 2. eli yaklaşık 600-800 TL aralığında. Sevgiler

650D kullanan biri olarak bu gün itibarıyla Canon 6D makinamı aldım param buna yetti.

Tepkiler: 134ugurcan, Nextman ve By_Casparov
hayırlı olsun güle güle kullan

Tepkiler: boran9999

Kerim.

Üye

Discovery ile çekildi.

Tepkiler: Gönüldaş, boran9999 ve By_Casparov

Joker.

Üye

Tepkiler: boran9999 ve By_Casparov

sekajmer

Üye
1020 HDR

Tepkiler: meg1ddo, Fantastik20, boran9999 ve 1 kişi daha

General Mobile Discovery çekilmiştir.

Tepkiler: boran9999 ve sekajmer

Joker.

Üye

Tepkiler: boran9999, Gönüldaş ve sekajmer

4MaGuS

Üye
L920 bir kaç kare

Tepkiler: sekajmer, boran9999 ve Gönüldaş
İPHONe 5S HDR

Tepkiler: boran9999, sekajmer ve 4MaGuS

meg1ddo

Üye
Lumia 925 - otomatik mod (hepsi);

güzel bir renk uyumu - sarı taksi tesadüf eseri geçti ordan, sonradan resme bakarken farkettim

karşıyaka iskele;

yakın çekim de olabilir hatırlayamadım

Tepkiler: sekajmer, By_Casparov, Peocawe ve 1 kişi daha
Lg g2 manuel odak. Pek iyi olmadı ama olsun

hdr çektim sanırım

bunu 10 mp de çekmişim ya. Amca uzaklara daldı

Bu da 10 mp de. Balık tutan abla: )

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: boran9999 ve By_Casparov
LG G2 gözünden KAYSERİ ;

Tepkiler: OttomaN TigeR, parafuso, By_Casparov ve 3 diğerleri

2en