mcc.twx
Üye
18 135 kısa vadede iş görebilir ama şahsen ben 18 55 alıp makineyi öğrenip benim gibi sonradan 55 250 is2 almasını öneririm. Bu şekilde en fazla 100 tl fark olur 18 135den.Fotoğraf amaçlı ise tabiki 650d öneririm ama Alırken lensi 18-135 olsun benden tavsiye
fotoğrafla aşırı ilgiliym şuan telefon veya kamera almayı düşünüyorum sorim dedim auto focus falan çok önemli benim için birde sürekli internete yüklicem için kalitesi güzel olması lazım
hayırlı olsun güle güle kullanCanon 650 şuan için ideal tavsiyem tam kare bir makinadır( Canon 6D / 5D Mark2- Mark 3 gibi ) ama fiyatlar oldukca yüksek. Başlangıç için Canon 650D Nikon aynı sınıf makinelerden iyi buna en büyük etken gövdede bulunan AF motoru Ayrıca eğer kit lens le almayı düşünüyorsanır mutlaka STM (18-55 STM / 18-135 STM gibi) olanları tercih edin Video çekimlerinde öbür lensler AF yaparken inanılmaz ses yapıyor buna dikkat edin. Benim size önerebileceğim tek lens Tamron 17-50 f/2.8 sabit diafram Bu sayede yetersiz ışık fotoğraflar daha başarılı olur ve istediğiniz alan derinliğini alabilirsiniz. VC uzantılı olanı var VC siz olanı var (VC = IS resim stabilizasyonu) 2 side işinizi görür 2. eli yaklaşık 600-800 TL aralığında. Sevgiler
650D kullanan biri olarak bu gün itibarıyla Canon 6D makinamı aldım param buna yetti.
Hdr Scape ' i biraz fazla kaçırmışızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Discovery ile çekildi.
1020 ile " çok daha iyi" fotoğraflar çekilebilir sanırım.1020 HDR
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 925 - otomatik mod (hepsi);
güzel bir renk uyumu - sarı taksi tesadüf eseri geçti ordan, sonradan resme bakarken farkettim
karşıyaka iskele;
yakın çekim de olabilir hatırlayamadım
bence daha iyisini yapabilirdin.. bi kere daha deneLg g2 manuel odak. Pek iyi olmadı ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?