Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Lg g2 makro cekim. Manuel olarak odakladim. Guzel bir sümbül fotografi

Tepkiler: By_Casparov, ice cube, boran9999 ve 1 kişi daha

Galaxy s3 ile çektim

Tepkiler: ice cube ve boran9999
İphone 4s ile inşaat halinde ki evimizden bir panorama çekim

yine 4s ile sütlaç keyfi

4s ile Samsun sahil

Note II ile İstanbul dan bir günyüzü

Not:Fotoğraflarda sadece İphone da bulunan otomatik düzelt ve filtreleme işlemleri kullanılmıştır.

Tepkiler: Burak Altun, Mayk29, ice cube ve 3 diğerleri

esmeran3

Üye
buyrun sıcak sıcakSu damlasını çekmeye çalıştım 10 tane fotoğraf arasında en iyisi bu

Tepkiler: Burak Altun, Mayk29 ve boran9999
buyrun sıcak sıcakSu damlasını çekmeye çalıştım 10 tane fotoğraf arasında en iyisi bu

Sevgili Yunus emre kardeşim sanırım S4 de Enstantane kontrolü yok(Exif bilgileri yok) bu gibi fotoğrafları spor modda cekersen anı yakalaman biraz daha artar.Selamlar
4s ile Samsun sahil

Not:Fotoğraflarda sadece İphone da bulunan otomatik düzelt ve filtreleme işlemleri kullanılmıştır.

Bu fotoğrafa bayıldım tebrikler.

Tepkiler: .caner. ve esmeran3

esmeran3

Üye
Sevgili Yunus emre kardeşim sanırım S4 de Enstantane kontrolü yok(Exif bilgileri yok) bu gibi fotoğrafları spor modda cekersen anı yakalaman biraz daha artar.Selamlar

abi anı yakala ile de çekim yaptım ama buraya yanlış atmışım şimdi yenisini atıyorum

Tepkiler: boran9999

parafuso

Üye
N8 ile bir kaç obje çekimi sıfır efekt uygulanmıştır. Sadece son fotoğrafta çapraz işleme vardır.

Tepkiler: By_Casparov, kskmehtap, TheLastWarrior ve 2 diğerleri
buda biraz uzak çekim oldu kırptım

Tepkiler: Mayk29, nikenroll.kz, esmeran3 ve 2 diğerleri

Lg g2 ile bir cicek resmi
G2 ile bir panorama

Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, boran9999 ve 2 diğerleri
Nexus 5 ile ..

Tepkiler: Burak Altun, Mayk29, By_Casparov ve 2 diğerleri

vivianas

Üye

G2 ile çekilmiştir

Tepkiler: Mayk29 ve .caner.

muxo

Üye
Burdaki resimlere bakmak cihazların kameraları hakkında iyi fikir veriyor. Lg g2nin kamerasını çok iyi sanırdım. Pek de numarası yokmuş.tek bir zoomda salıveriyor kendini. Ama resimlerden baktığım kadarıyla sony iyi beceriyor bu işi.

Türe

Üye
İş biraz da çeken de. Eminim 1020 ile bile berbat fotoğraflar çekecek insanlar vardır.

Tepkiler: .caner.

G2 ile bir panorama[/quote]

Kardeş, G2 panorama bu kadar az bir yeri mi çekiyor? Yoksa siz mi kapattınız? Bende ki S4 ile kendi etrafımda bir kere rahat dönülüyor.

G2 de de var oyle bir mod ben diger moddan cekmeyi tercih ettim ondan

upload ettiğimiz resmin Linkini koyunca, resim maxicepte tıpkı böyle görünüyormu ?upload ettiğimiz resmin Linkini koyunca, resim maxicepte tıpkı böyle görünüyormu ? Kendi çizimimi çektim+birazda renk canlandırmaKendi çizimimi çektim+birazda renk canlandırmaKendi çizimimi çektim+birazda renk canlandırma

Upload ettiğinfotoğrafın böyle burdakiler gibi görünmesi için upload ettiğinin sitenin sana verdiği forumlar için olan linki kopyalayıp yapıştıracaksın

Tepkiler: mehmettech
Upload ettiğinfotoğrafın böyle burdakiler gibi görünmesi için upload ettiğinin sitenin sana verdiği forumlar için olan linki kopyalayıp yapıştıracaksın
Hemen şimdi yapıyorum sağolun
Hemen şimdi yapıyorum sağolun Kameram pek iyi sayılmaz elimden geleni yapmaya çalışırım

Tepkiler: boran9999