boran9999
Üye
orjinal resimlerde gözüküyor paylaşılan site ile alakalı galiba onu düzenliyeyim ben teşekkürler bilgilendirme içinnormal resim yükleme sitelerinde paylaştıgım zaman yine gözükmüyor 3 tane site denedim sizin kullandıgınız hangisi acaba birde skydrive denedim o kayıt yapıyor ancak resmi göstermiyor oda anlamadım gitti bir sorun var acaba
anlamadım gitti onda da aynı sorun oluyor bir skydrive da olmuyor incelemek istersen özelden link atayım direk ordan indire bilirsinBen imageshack.us sitesinden upload ediyorum sorun yok
estağfurullah sizde güzel kareler yakalıyorsunuz dediğin gibi bir çok şey denedim sonuç bunlar daha telefonun nerede nasıl çekecegime alışmış degiliz bir çok ayarı olunca kurcalamaya çalışıyoruz zaten bu resimleride kendimi biraz daha geliştirmek için gece çekim istedim ve ayarları azda kurcaladım belki bir sonrakine daha başarılı resimlerle karşınıza çıkarım bu arada 3 resim ıso 400 çekimmiş zaten ordan anlaşılıyor nasıl güzel oldugu
Cepten pek görünmüyordu şimdi detaylı baktım. 920'nin hakkını vermişsiniz gerçektenestağfurullah sizde güzel kareler yakalıyorsunuz dediğin gibi bir çok şey denedim sonuç bunlar daha telefonun nerede nasıl çekecegime alışmış degiliz bir çok ayarı olunca kurcalamaya çalışıyoruz zaten bu resimleride kendimi biraz daha geliştirmek için gece çekim istedim ve ayarları azda kurcaladım belki bir sonrakine daha başarılı resimlerle karşınıza çıkarım bu arada 3 resim ıso 400 çekimmiş zaten ordan anlaşılıyor nasıl güzel oldugu
ah bide tripod olsa onuda yakın zamanda temin etmeye çalışıyorum direk elden almak istiyorumda pek bulamıyorum satış yapan yer neyse fazla uzattık arkadaşlar resim için giriyorlardır konuyaCepten pek görünmüyordu şimdi detaylı baktım. 920'nin hakkını vermişsiniz gerçektenben hep ISO-100 veriyorum yakınlaştırdığımda bozulmasın diye
1/16000 mi4s : 4saniye boyunca ışığı emmesi
1/16000 : saniyenin 16000'da 1'i anlamına geliyor
1020 anı yakalamak konusunda harika! 1/16000 yaptım iso 100 verdi flaş patlayınca ayarı 1/1000 'e çekmiş ve öyle kaydetmiş ve anıda yakalamış
eminmisin bu değer doğru ama söyliyeyim sana1/16000 mieos 5d Mark III de bile en fazla 1/8000 oluyor enstantane
çektim xenon flaş patladığında 1/1000'e çekiyor ve anı yakalıyor en azından 1020 öyle1/16000 de foto çekmek için ortamın çok fazla ışığa maruz kalması gerekir hiç 1/16000 de foto çektiniz mi
açılan konu başlıkları uyarak davranmaya çalıştıgım ve burasında resim kısmı oldugu için resim üzerinde yazı yazmakta sorun çıkacagını düşünmüyorum öyle olsaydı uyarı alırdık kesin@tadalar yine benden hızlısınbu arada cevap vermek zorunda değilsin çünkü yöneticilerden tarafından banlanmamıza az kaldı
Gerçekten çok başarılı gökyüzüne bayıldım tebrikler.
Instagram efektli, X ProII
Teşekkür ederimGerçekten çok başarılı gökyüzüne bayıldım tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?